Kalp Yarası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

ATV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Kalp Yarası yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in oynadığı Kalp Yarası saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in yer aldığı Kalp Yarası dizisi 4. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Antakya'nın köklü ailelerinden birinin veliahtı Ferit ile hayatta kendi ayakları üzerinde durmayı her şeyin önüne koyan Ayşe'nin imkansızlıklara direnen aşk öyküsü Kalp Yarası’nda can buluyor.

Kalp Yarası Yeni Bölüm Hangi Günler?

Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in oynadığı Kalp Yarası 4. bölümü ile 26 Temmuz Pazartesi akşamında ATV ekranlarında olacak.

Kalp Yarası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kalp Yarası Saat Kaçta Başlıyor?

Kalp Yarası dizisi Pazartesi akşamları ATV ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Hande, Yaman'ı vurmak isterken kazara Ayşe'yi vurmuştur. Ayşe'nin vurulması herkesin hayatını bir kez daha tepetaklak eder ve büyük yüzleşmelere neden olur. Peki Ayşe'yi vuran Hande hapse girecek mi? Hande ve Ferit'in evlenmemesine çok sevinen Yaman, bu defa Hande'yi elde edebileceğini düşünmektedir.

Kalp Yarası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Eski nişanlısının başka bir kızla evlenmesi Hande'yi saplantılı hale getirince Yaman daha da hırslanır. Yaman sevdiğini elde etmek uğruna vereceği savaşta gittikçe masumiyetini kaybetmeye başlar. Geçmişe dair her şeyi yok edip yepyeni bir insan olmak isteyen Yaman'ın büyük sırrı nedir? Ayşe'nin vurulmasıyla derinden sarsılacak olan Ferit, önemli bir karar verir. Ferit'in bu kararı ne olacaktır?

Kalp Yarası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Yağmur Tanrısevsin kalp yarası Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.