Kalp Atışı dizisi final mi yapacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı final mi yapıyor? Yaz aylarında ekrana gelmeye başlayan sevilen dizinin final kararı alması sevenlerini şoke etti. Son dönemde reytinglerde istediğini elde edemeyen Kalp Atışı'nın sosyal meyada büyük bir hayran kitlesi edindi. Ancak bu fenomen dizinin final yapmasına engel olmadı. Kalp Atışı'nın 27. bölümünde; Yılbaşı yemeğinde yaşanan olay sonrası doktorların korkusu iyice artar. Ali Asaf’ın hastanedeki varlığının devamı üzerinden başlayan cepheleşme ise en çok Sinan’ın hoşuna gitmektedir. Sevilen diziyle alakalı merak edilenleri derledik. Peki, Kalp Atışı final mi yapacak? Neden final yapıyor? Detaylar haberimizde...

Show TV'nin en çok beğenilen yapımlarından biri olan Kalp Atışı final kararı mı aldı? 28. bölüme kadar ilerleyen Kalp Atışı'nın final yapacak olması izleyici hüzne boğdu. Dizinin son bölümünde; Sinan’ı ise Sultan’ın sinsi planı durdurur. Ali Asaf bir anda ortaya çıkan Sultan’dan şüphelenmeye başlamıştır. Ama bu şüpheleri Selim’in telkinleri ve ortaya çıkan sürpriz şüpheli ile biraz da olsa dağılır. Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel paylaşıyor. Show TV’de ekrana gelen Kalp Atışı’nın final bölümü tanıtımı yayınlandı. Peki, Kalp Atışı final mi yapacak? Neden final yapıyor? Detaylar haberimizde...

Kalp_AtAAA_final_mi_yapacak_iAerik

SEVİLEN DİZİ KALP ATIŞI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan Kalp Atışı dizisi ilk bölümden itibaren büyük bir çıkış yakalamıştı. Reytinglere yansıyan bu başarının yanında aynı zamanda, sosyal medyadan desteklerini esirgemeyen büyük bir hayran kitlesi de oluştu. Yeni sezon dizilerin başlaması ile beraber Kalp Atışı reyting sıralamasında kan kaybetti ve yapılan gün değişikliği de onu kurtarmaya yetmedi. Kalp Atışı bu hafta yayınlanacak 28.bölümü ile ekrana veda edecek.

KALP ATIŞI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in oynadığı Kalp Atışı dizisi 28.final bölümü 28 Ocak Pazar günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak.

Kalp_AtAAA_final_mi_yapacakssdasd

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Show TV’de ekrana gelen Kalp Atışı’nın final bölümü tanıtımı yayınlandı. Selim’in Eylül’ün eşyalarını alıp gittiğini söyleyen Ali Asaf’a, “Duygularıyla başa çıkamayınca bir kaybolur ortadan. Yaralarını sarar sonra tekrar çıkar ortaya merak etme!” sözleri dikkat çekiyor. Ali Asaf, Sultan üzerindeki şüphelerinden vazgeçmezken Oğuz, Eylül’e mektubu verdiği için İpek’i suçluyor. Her şeyi arkasında bırakan Eylül’ün cevapsız sorularla anneannesinin karşısına çıktığı anlar heyecanı arttırıyor.

Kalp Atışı’nın geçtiğimiz Pazar akşamı ekrana gelen 27. bölümünde yılbaşı yemeğinde yaşanan olaydan sonra doktorlar kendine gelmeye çalışırken, Ali Asaf’ın şüpheleri Sultan üzerine yoğunlaştı. Sultan ise bu şüpheleri aylardır haber alınamayan Fatih üzerine çektirdi. Ali Asaf, Eylül’ün neden anne olmak istemediğini öğrenmek istese de sorularına yanıt alamadı. Yaşananlardan dolayı Eylül’ü yalnız bırakmak istemeyen Ali Asaf ona her koşulda destek oldu. Ali Asaf ve Eylül’ü hastaneden uzaklaştırmak için yönetim kurulunu toplama kararı alan Sinan’ı, Sultan’ın Zeynep’le ilgili sinsi planı durdurdu. Eylül annesinin intiharından önce yazdığı mektubu okuyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Sultan’ı Ziyanur’un odasında bulan Sinan, her şeyi onun yaptığını ve Ziyanur’un oğlu olduğunu anladı. Sultan, Sinan’ı köşeye sıkıştırarak tehdit etti. Annesinin mektubuyla dağılan Eylül’ü her yerde arayan Ali Asaf eve geldiğinde, Eylül’ün eşyalarını toplayıp gittiğini anladı.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu ve Verda Pars’ın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Serkan Tınmaz eşlik ediyor.

KALP ATIŞI OYUNCULARI KİMDİR?

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor. Kore dizisi “Doctors” tan uyarlanan Kalp Atışı dizisinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yapıyor. Senaryoda ise Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz gibi güçlü isimler yer alıyor.

Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)

Yakışıklı, karizmatik. Hem beyin cerrahı, hem biyoloji hocası. Dünyayı aydınlatan gülümsemesiyle, huzur ve güven veren bir adam. Aşkın beynin tercihi olduğuna inanıyor. Eylül onun hiç beklemediği, daha önce hiç görmediği şekilde etkilendiği tek kız Onun gizli kalmış ürkek, kimsesiz, sevgisiz yanını görüp, bu ilgi ve sevgi açlığını gidermek için elinden geleni yapıyor.

Pelesenk lafı; “Kim bilir…” 8 Aralık 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. 1.88 boyunda, 85 kilo ve yay burcudur. Gökhan Alkan, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği Lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama ön lisans bölümlerini bitirdi. Üniversite yıllarında tiyatro ve müzik üzerine çalışmalar yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosunda birçok oyunda rol aldı ve Türkiye turnelerine çıktı.

“Defnenin Bir Mevsimi” sinema filmi ve TRT Televizyon filmleri projesi kapsamında “Makas” adlı filmde başrol oyuncusu olarak çalıştı. “Defnenin Bir Mevsimi” birçok festivalde ödülle taçlandırıldı ve son olarak 9. Montreal Türk Filmleri Şenliği’nde En İyi Film Ödülü’ne layık görüldü. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Show TV’de yayınlanan “Her şey Yolunda Merkez” dizisinde “Cem Karabey” karakterini canlandırdı. “Gurbette Aşk” dizisinde başrol oyuncusu oldu. “Kocamın Ailesi” adlı dizide oynadığı başrol ‘’ Tarık ‘’ karakteriyle çok sevildi. “Seviyor Sevmiyor” adlı dizide canlandırdığı “Yiğit Balcı” karakteriyle başarısını kenetledi ve 2016 yılında Güney Kore’nin en prestijli ödülü olan APAN ( Asia Pasific Actors Network ) Drama Ödül töreninde Asya Pasifik özel ödülünün sahibi oldu.
Şan eğitimi alıyor. Düz yazı, şiir ve güfte çalışmaları yapıyor, Disiplinli yaşamayı tercih eden genç oyuncu, düzenli spor yapıyor ve sağlıklı besleniyor. Türkiye’yi ve Dünya’yı gezmekten, farklı kültürleri tanımaktan zevk alıp, bu şekilde ruhsal olarak beslenmeyi seviyor.

Eylül Erdem (Öykü Karayel)

Beyin Cerrahı… İşinde hep sonuca yönelik, yemeden, uyumadan, yorulmadan ne gerekiyorsa yapabilecek, işkolik bir karakter. Hayata ve problemlere bakışı hep orijinal, çözümleri hep yaratıcı. Hayata karşı öfkeli ve öfkesini hep yumruklarından çıkartıyor. Aşkın zayıf insanlara göre olduğunu düşünüyor.
1990 doğumlu oyuncu Öykü Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitenin son yılında Tiyatro Krek’te, Berkun Oya’nın yazıp yönettiği ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ oyunundaki performansıyla başarılı bir çıkış yakalayarak Türkiye Tiyatro Eleştirmenleri Birliği’nden ve Sadri Alışık Sinema Tiyatro Ödülleri’nden ödülle döndü. Karayel, televizyon izleyicisinin karşısına ilk defa ‘Kuzey Güney’ dizisiyle çıktı. 2014 yılında Tiyatro İn tarafından sahnelenen ‘Katil Joe’ oyununda rol alan Karayel, 2015 yılında ‘Kara Para Aşk’, ardından da ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ilk sezonunda Dilruba karakteriyle yeniden televizyon izleyicileriyle buluştu.
Zeki Demirkubuz imzalı ‘Bulantı’, sonrasında Savaşın insanların kaderleri üzerindeki etkilerini anlatan ‘Toz Pelin Esmer’in son filmi ‘İşe Yarar Bir Şey’ ile beyazperdede adından söz ettiren Karayel, Show TV’nin yeni dizisi ‘Kalp Atışı’nda genç beyin cerrahı Eylül karakterini canlandıracak.

Kalp Atışı dizisi final mi yapacak? ile ilgili etiketler kalp atışı final mi yapacak neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.