Kalp Atışı 9. bölüm fragmanı! Ali Asaf'ın sürprizi...

Show Tv' nin sevilen ve son bölümüyle nefes kesen Kalp Atışı dizisinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eylül ve Ali Asaf'ın durumu ne olacak? Kalp Atışı 9.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

SHOW TV'nin yeni bölümleri merakla beklenen dizisi Kalp Atışı dün akşam 8. bölümü ile ekrana geldi. Heyecanlı olayların yaşandığı Kalp Atışı'nda Eylül ve Ali Asaf birbirlerine artık daha yakındır. Bu durum bazılarını fazlasıyla rahatsız edecektir. Peki 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eylül ve Ali Asaf'ın durumu ne olacak? Kalp Atışı 9.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

kalp-atisi-8.bolum-fragmani-238x178

KALP ATIŞI 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem Hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır.

Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır.

9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.

Son bölümü adeta izleyenlerin nefesini kesen Kalp Atışı 9.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Show TV ile birlikte aynı anda sizlerle paylaşacağız.

300620172256423993574

EYLÜL VE ALİ ASAF'IN DURUMU NE OLACAK?


Ali Asaf’ın beklenmedik doğum günü hediyesi Eylül’ü çok mutlu etmiştir. İlk defa çocukluğa ait mutluluklar yaşayan Eylül, bir rüyada gibidir. Bu sırada hastanede yaşanan acı olay, herkesin kendini ve ilişkilerini sorgulamasına neden olur. Oğuz kimsenin beklemediği bir itiraf yapar Eylül’e... Eylül cevap veremez ve bu itiraf karşısında donar kalır. Diğer tarafta Sinan’ın Eylül’ü hastaneden attırmak için planladığı son olay ise, başta Ali Asaf olmak üzere herkesi çok şaşırtır. Bu sırada hastanede iyileşmeye başlayan Mehmet’i ise karanlık geçmişi rahat bırakmamaktadır. Üstelik bu kez zarar görecek olan Eylül olacaktır. Gün boyu yaşanan tüm gerginliklerin ardından, Ali Asaf Eylül için masal gibi bir sürpriz hazırladı.

1603470_940x531

KALP ATIŞI 9.BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kalp Atışı 9.bölümüyle 25 Ağustos 2017 Cuma günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Kalp Atışı 9. bölüm fragmanı! Ali Asaf'ın sürprizi... ile ilgili etiketler Eylül kalp atışı showtv ali asaf yeni bolüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.