Kağıt Ev dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kağıt Ev yeni bölüm hangi gün sorusu diziyi yakından takip eden izleyenler için oldukça önem arz ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisinin yayın günü ve başlama saati merak konusu. Kağıt Ev hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. İlgi çekici hikayesiyle herkesi kendisine hayran bırakan Kağıt Ev dizisinde her bölümde ilginç anlar yaşanıyor.

Kağıt Ev yeni bölümünde; Kızları Cemre’nin korkunç bir şekilde öldürdüğü İnci’nin oğlu Mert’in sevgilisi olduğu ortaya çıkıyor. Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi olduğu şüphesine kapılınca ortalık bir anda karışıyor.

Kağıt Ev dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

KAĞIT EV YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Kağıt Ev 3. yeni bölümü ile Pazartesi akşamları yayınlanıyor.

KAĞIT EV SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

3 Mayıs Pazartesi akşamında Kağıt Ev dizisi 3. bölümü ile saat 20.00'da Star TV ekranlarında başlıyor.

 

Kağıt Ev dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Kağıt Ev
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.