Kafalar Karışık filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

3 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Kafalar Karışık adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kafalar Karışık hangi kanalda? Kafalar Karışık oyuncuları kimlerdir?

3 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Kafalar Karışık adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kafalar Karışık 2018 yılında vizyona girmiştir..

KAFALAR KARIŞIK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kafalar Karışık, evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.

Kafalar Karışık filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

KAFALAR KARIŞIK FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Yücel Yolcu

Oyuncular: Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 7 Aralık 2018 / 1s 35dk

Kafalar Karışık filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Kanal D kafalar karışık konusu özet oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.