Justin Timberlake eşini aldattı mı?

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake'in yedi yıldır evli olduğu Jessica Biel'i, Alisha Wainwright ile aldattığı iddia ediliyor.

Şarkıcı Justin Timberlake'in eşi ve üç yaşındaki çocuğu Silas’ın annesi Jessica Biel'i aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre; Timberlake, oyuncu Alisha Wainwright ile el ele görüldü.

ALYANSI YOKTU
New Orleans'ta gece yarısı bir barda eğlenen Justin Timberlake ve Alisha Wainwright'ın samimi halleri dikkatten kaçmadı. Timberlake'ın o gece alyansının parmağında olmadığı da iddia edildi. Bazı kaynaklar ise, o gece ikili arasında bir şey olmadığını iddia ediyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake eşi Jessica Biel’le ilgili her fırsatta, “O beni ve hayatımı değiştirdi” açıklaması yapıyordu. Yaşanan bu olaydan sonra güzel oyuncunun ne tepki vereceği merak konusu...

Justin Timberlake eşini aldattı mı?

Justin Timberlake eşini aldattı mı? ile ilgili etiketler justin timberlake jessica biel Alisha Wainwright
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.