John Wick'in başarılı aktörü Keanu Reeves'in yeni filmi belli oldu! Hiç zaman kaybetmeyecek!

Başarılı yapım John Wick’in 4’ün filmi ile sinemalarda fırtına gibi esen ünlü aktör Keanu Reeves, yeni bir proje için el sıkıştı. Yakışıklı aktörün yeni filmi ve filmin yayınlanacağı platform, resmen duyuruldu. İşte Reeves’in yeni projesine ilişkin ayrıntılar…

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte sinema sektörü de hareketlendi. Yaz mevsimi için şimdiden hazırlıklara başlayan yapımcılar, yeni dizileri ve filmleri için sete çıkmaya başladı. Şu an yayında olan sinema filmleri ise sinema tutkunları tarafından yakın takip altına alındı. Bu noktada öne çıkan filmlerden biri de John Wick 4 oldu.

İlk olarak 28 Kasım 2014 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkan John Wick filmi, sonrasında belirli aralıklar ile serinin diğer filmleri ile izleyicilerin beğenesine sunuldu. Aksiyon- gerilim tarzında olan ve ünlü aktör Keanu Reeves’in başarılı performansı ile beyaz perdede boy gösteren John Wick serisi, geçtiğimiz haftalarda da 4’üncü filmi ile beğeni topladı. 22 Mart 2023 tarihinde yayına giren John Wick 4, izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Filmde Türk rap sanatçısı Killa Hakan’ın ismine yer verilmiş olması da dikkatlerden kaçmadı.

John Wick 4 sinema salonlarında fırtına gibi esmeye devam ederken filmin başrol oyuncusu Keanu Reeves’ten yeni bir haber geldi. Yakışıklı oyuncunun hiç vakit kaybetmeden yeni bir proje için el sıkıştığı öğrenildi.

CANLANDIRACAĞI ROL BELLİ OLDU!

John Wick'in başarılı aktörü Keanu Reeves'in yeni filmi belli oldu! Hiç zaman kaybetmeyecek!

John Wick serisi ile iyi bir çıkış yakalayan ünlü aktör Keanu Reeves, serinin 4’üncü filminde de başarılı bir performans ortaya koydu. Reeves’in adı son dönemlerde çok çeşitli platformlarda geçmeye devam ederken başarılı aktörden yeni bir proje haberi daha geldi. Edinilen resmi bilgilere göre Reeves, karanlık bir Hollywood hikayesi olan “Outcame” isimli film için anlaşmaya vardı.

Yönetmenliğini Jonah Hill’in üstlenecek olduğu Outcame filminde başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan Reeves, sorunlu bir geçmişe sahip olan bir Hollywood yıldızını araştıracak.

APPLE+ İÇİN SETE ÇIKACAK!

Ana De Armas’ın başrolünde olduğu “Ballerina” isimli filmde yan rol olarak da izleyicinin karşısına çıkacak olan Keanu Reeves’in Outcame macerası kesinleşirken filmin Apple+ platformunda yayınlanacağı bildirildi. Ancak çekimlerin ne zaman başlayacağına ilişkin henüz bir bilgi verilmedi.

John Wick'in başarılı aktörü Keanu Reeves'in yeni filmi belli oldu! Hiç zaman kaybetmeyecek! ile ilgili etiketler John Wick Keanu Reeves film Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.