Joao Tralhao mağlubiyetin ardından konuştu: Bir taraf galip olacaksa da biz olmalıydık...

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, Fenerbahçe'ye 3-2'lik skorla mağlup oldukları müsabakanın ardından konuştu.

Antalyaspor, Süper Lig’İn 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-2’lik skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Traolha, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''BİR TARAF GALİP OLACAKSA DA BİZ OLMALIYDIK''

Oyunun hakkının bu olmadığını söyleyen Tralhao, “Fenerbahçe’ye karşı oynadık. Büyük bir takım olduğunu biliyorduk. Bireyselliğin yanında güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. Güzel atmosferde güzel oynamak bizim için ayrıcalıktı. Takımımız bugün sahada iyi kişilik gösterdi. Sahada iyi bir oyun ortaya koydu. Takımımız oyunun bütününde büyük kısmına hükmetti diyebiliriz. Detaylara çalışmalıyız. Takımdaki oyuncuların çalışmalarından bu çalışmaları sahaya yansıtış şekillerinden mutluyuz. Bence oyunun hakkı bu değildi. Çünkü gösterdiğimiz performansla en azından 1 puan almamız gerektiğini düşünüyorum. Bir taraf galip olacaksa da biz olmalıydık. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. En kısa sürede 3 puanı almayı başaracağız” şeklinde konuştu.

 

Joao Tralhao mağlubiyetin ardından konuştu: Bir taraf galip olacaksa da biz olmalıydık... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Antalyaspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.