Jet Sosyete Dizisinin Yıldızı Bartu Küçükçağlayan'dan Müjdeli Haber Geldi! Baba Oluyor!

Ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan'da müjdeli bir haber geldi. Baba olacağını açıklayan Bartu Küçükçağlayan mutluluğunu hayranları ile paylaştı. 2019 yılında Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu baba olmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan'da müjdeli bir haber geldi. Baba olacağını açıklayan Bartu Küçükçağlayan mutluluğunu hayranları ile paylaştı. 2019 yılında Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu baba olmaya hazırlanıyor. Mutlu bir evlilik sürdüren ikili çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Jet Sosyete Dizisinin Yıldızı Bartu Küçükçağlayan'dan Müjdeli Haber Geldi! Baba Oluyor!

Çok sayıda projede yer alan ve sevilen oyuncu bu güzel haberi sosyal medya hesabı üzerinden hayranları ile paylaştı. Binbir Gece, Yalan Dünya ve Jet Sosyete isimli ünlü projelerde yer alan genç oyuncu baba olacağını duyurdu. 2019 yılında psikolog Merve Küçükçağlayan ile hayatlarını birleştiren çiftten mutlu haber geldi. Çiçeği burnunda çift anne ve baba olmaya hazırlanıyor. Bu haber çiftin ailelerini de bir hayli mutlu etti.

Bartu Küçükçağlayan Baba Oluyor

38 yaşında ki genç oyuncu eşi Merve Küçükçağlayan'ın hamile olduğunu paylaştığı fotoğraf karesi ile duyurdu. Eşi ile çekilen fotoğraflarını paylaşan Bartu Küçükçağlayan baba olacağını yazdığı duygu dolu içerikle açıklamış oldu.

Jet Sosyete Dizisinin Yıldızı Bartu Küçükçağlayan'dan Müjdeli Haber Geldi! Baba Oluyor! - Resim : 2

Eşine anlamlı bir gönderi de bulunan Bartu Küçükçağlayan bir hayli heyecanlı olduklarını paylaştı. Oyuncu bu önemli ve müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden hayranları ve sevenleri ile paylaştı. Oldukça heyecanlı ve mutlu olduklarını açıklayan Bartu neredeyse anne ve baba sayılırız şeklinde açıklama yaptı.

Ünlü Oyuncudan Güzel Haber

Çok sayıda ünlü projede rol alan Bartu Küçükçağlayan baba olacağı haberini şu sözlerle ifade etti: sevgili karım Mervem, seninle çok güzel günler geçirdik. Dünyaya gelecek kızımıza güle ağlaya video çekileli tam 10 dakika oldu.

Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olduk ve yeni doğum gününde ise anne ve baba olacağız. Çiftin takipçileri ve hayranları da çok sayıda tebrik mesajı ileterek ikilinin mutluluklarını sosyal medyadan paylaşmış oldular. 

 

Jet Sosyete Dizisinin Yıldızı Bartu Küçükçağlayan'dan Müjdeli Haber Geldi! Baba Oluyor! ile ilgili etiketler Bartu Küçükçağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.