Javier Mascherano, Arjantin 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'ne getirildi

Arjantin 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'ne Javier Mascherano getirildi. Arjantin Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Fernando Batista'nın görevinden ayrılmasıyla boşalan 20 yaş altı milli takımı teknik direktörlüğüne 37 yaşındaki Mascherano'nun getirildiği kaydedildi.

Futbolu geçen sene bugünlerde bırakan Arjantinli unutulmaz orta saha oyuncusu Javier Mascherano, Fernando Batista'nın yerine Arjantin 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'ne getirildi.

17 yıl süren müthiş kariyerinde West Ham United, Liverpool ve Barcelona formaları giyen 37 yaşındaki Mascherano, üst üste 4 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı'nın kadrosunda yer almış ve 2014 yazında Brezilya'da final oynamıştı.

River Plate çıkışlı bir isim olan Mascherano, Avrupa'nın dev kulüpleri peşindeyken Carlos Tevez'le birlikte 2006 yazında Premier League'in orta sıra takımı West Ham United'a transfer olarak herkesi şaşırmıştı. Tangocu, 147 kez giydiği milli takım formasıyla 2004 Atina ve 2008 Pekin Olimpiyatları'nda altın madalya kazandı.

Mascherano, Barcelona ile 5 lig, 2 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

 

Javier Mascherano, Arjantin 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'ne getirildi ile ilgili etiketler Arjantin West Ham United Barcelona Liverpool javier mascherano
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.