Japonya'dan Kalkıp Müge Anlı'ya Katılan Genç Kadından Kendisini Terk Eden Antepliye Sitem!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Japonya'dan başvuran Yumiko Sakagami, Tokyo'da tanıştığı Mehmet Akif Turuşkan ile nişanlanarak adeta hayatının hatasını yaptı. Yumiko Sakagami, Gaziantepli Mehmet Akif Turuşkan'ın 585 bin TL dolandırdığını söyleyerek canlı yayında Müge Anlı'yı şaşırttı.

atv'nin artık dünya çapında programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Japon kadın Yumiko Sakagami'nin Gaziantepli Mehemt Akif Turuşkan tarafından dolandırılmasın olayını ele aldı. Japonya'dan Kalkıp Müge Anlı'ya Katılan Genç Kadından Kendisini Terk Eden Antepliye Sitem!

2019 yılının Kasım ayında Japonya'dan kalkıp Türkiye'ye evlenmek için gelen Yumiko Sakagami, Mehmet Akif Turuşkan ile nişanlandı. Nişanlısına defalarca borç verdi. Sonunda Turuşkan tarafından terk edilen Sakagamı, alacaklarını da alamadı.

Türkiye'de nişanlanan Yumiko Sakagami, Mehmet Akif Turuşkan'ın kuzeni olarak tanıttığı kadınla nişanlı olduğunu öğrendi. Kendisine ait banka hesabından da paralar çeken Mehmet Akif Turuşkan, Yumiko Sakagami'ye takılan altınların da sahte olduğunu öğrendi.

MÜGE ANLI'DA JAPON GENÇ GÜNDEM OLDU

Gündüz kuşağı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Japon kadın Yumiko Sakagami'nin nişanlısı Antepli Mehmet Akif Turuşkan'ın dolandırmasını anlatırken sunucu Müge Anlı da şaşırdı.

 

Japonya'dan Kalkıp Müge Anlı'ya Katılan Genç Kadından Kendisini Terk Eden Antepliye Sitem! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert yumiko sakagami
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.