İzzet Yıldızhan'ın anne acısı... Suriye Zelal Yıldızhan'ın vefatının yıldönümünde duygusal sözler

Son dönemde kadın meslektaşlarının sahne kostümleri hakkında yaptığı eleştiriyle gündemden düşmeyen ve tepkilerin hedefi haline gelen 58 yaşındaki türkücü İzzet Yıldızhan, Instagram hesabından yürek burkan bir paylaşımda bulundu. Ünlü sanatçı 2 yıl önce hayatını kaybeden annesi Suriye Zelal Yıldızhan'ı duygusal sözlerle andı.

İsim vermeden Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi konser dönemi boyunca sahne kıyafetleriyle gündem olan isimleri hedef alan İzzet Yıldızhan son günlerde magazin gündeminden düşmüyor.

"Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" şeklindeki açıklamalarıyla günlerdir tepkilerin hedefi olan ve ünlü isimler tarafından da eleştirilen İzzet Yıldızhan bugün Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla sevenlerini duygulandırdı.

İzzet Yıldızhan'ın anne acısı... Suriye Zelal Yıldızhan'ın vefatının yıldönümünde duygusal sözler

Yıldızhan, 2 yıl önce 88 yaşındayken hayatını kaybeden annesi Suriye Zelal Yıldızhan'ı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla andı. Annesiyle birlikte yer aldığı bir karesini paylaşan Yıldızhan ''Annem… senin,hayatımdan gidişinin ikinci yılı. Öksüz kalınca büyüdüğümü anladım…'' notunu ekledi.

İzzet Yıldızhan'ın anne acısı... Suriye Zelal Yıldızhan'ın vefatının yıldönümünde duygusal sözler

Yıldızhan'ın bu paylaşımına hayranları ve takipçileri ''Nurlar içinde uyusun'' yorumunda bulundular.


İzzet Yıldızhan'ın 88 yaşındaki annesi Suriye Zelal Yıldızhan, 2020 yılında İzmir'de bir süredir tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde hayatını kaybetmişti. Zelal Yıldızhan'ın cenazesi Ankara Karşıyaka Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanmıştı.

İzzet Yıldızhan'ın anne acısı... Suriye Zelal Yıldızhan'ın vefatının yıldönümünde duygusal sözler - Resim : 3

 

İzzet Yıldızhan'ın anne acısı... Suriye Zelal Yıldızhan'ın vefatının yıldönümünde duygusal sözler ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan Suriye Zelal Yıldızhan
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.