İzzet Çapa ile uygulamalı "Tost nasıl yenir?" dersleri / VİDEO

Türkiye'de "eğlence sektörü" denilince akla gelen ilk isim kuşkusuz İzzet Çapa... Son olarak Sacit Aslan ve Uğur Uğurlu ile fast food sektörüne giren İzzet Çapa, yeni restoranı Sıkı Tostlar'da "deneysel" tostlarını beğeniye sundu. İzzet Çapa misafirleri için ayrıca "Tost nasıl yenir" videosu hazırladı

İstanbul'a ve İstanbullulara birçok eğlence mekanı kazandıran başarılı iş adamı İzzet Çapa'nın yarattığı son marka "Sıkı Tostlar" adlı fast food restoranı oldu.

Eğlenceli dizaynı, renkli aksesuarları ile kısa sürede büyük ilgi gören sıra dışı tostçunun ilk ürünleri de görücüye çıktı.

Tüm dünyada fenomen haline gelen "Rainbow Tost" Türkiye'de ilk kez "Sıkı Tostlar"da İstanbulluların beğenisine sunuldu...

İzzet Çapa "Rainbow Tost"un nasıl yenileceğine ilişkin bir video da hazırlayıp sosyal medyada paylaştı.

İşte "Rainbow Tost" nedir ve nasıl yenir sorusunun cevabı...

sfdsdfgsdfs

İzzet Çapa sosyal medyada yaptığı paylaşımla tost nasıl yenir cevabını verirken videoya şu notu düştü:

"Çıtır çıtır, acılı tost ekmeğinin içinden akan sıcacık peynirin gökkuşağı renklerinde olduğunu bir hayal etsene... Ve şimdi bu hayalinin gerçek olduğunu... Tüm dünyada Instagram fenomeni haline gelen Rainbow Tost, Türkiye'de ilk defa Sıkı Tostlar'da... İşte bendenizden "Rainbow Tost nasıl yenir?", "En güzel fotoğraf nasıl çekilir"in cevabı."

İzzet Çapa ile uygulamalı "Tost nasıl yenir?" dersleri / VİDEO ile ilgili etiketler İzzet Çapa sıkı tostlar fast food
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.