İşte Cem Yılmaz'ın ölmeden önce yapmak istediği şey!

Hürriyet'ten Fırat Karadeniz, Opet'in yeni reklam filmi için bir araya gelen ralli şampiyonu Burcu Erenkul ve ünlü komedyen Cem Yılmaz ile konuştu. Röportajda, "Kadın araba kullanamaz ve komedyen olamaz" önyargısı üzerinde durulurken, ünlü komedyen Yılmaz ölmeden önce yapmak istediklerini de anlattı.

Ralli şampiyonu Burcu Erenkul ve ünlü komedyen Cem Yılmaz ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Fırat Karadeniz röportajının ilgili kısımları şu şekilde:

Burcu Hanım’ın Kadınlar Günü için çektiği ve sosyal medyada viral olan video da aslında kadın sürücülerle ilgili önyargılara işaret ediyor... Hâlâ trafikte karşı karşıya kalıyor musunuz?

Burcu Burkut Erenkul: Ne yazık ki! Kadınsanız zaten o korna çalınıyor, genelde bir el de havada oluyor. Ben bunlara takılmıyorum ama bunlar kadınların otomobil kullanmaktan soğumasına neden olabiliyor. Tabii ki kaza riski de var.

İşte Cem Yılmaz'ın ölmeden önce yapmak istediği şey!

Bu önyargı hiç azalmıyor mu?

Burcu Burkut Erenkul: Bence hiç değişmiyor.

Cem Yılmaz: ‘Kadınlar iyi araba kullanamaz’ önyargısı nereden çıkmış acaba? Ayrıca hangi kadınlar? Bu şuna benziyor: “Adamlar yapıyor abi!” Hangi adamlar, bunu da anlamıyorum. “Sen yaparsın oğlum” cümlesiyle “Yapamazsın kızım” arasındaki farkın başlangıcı çok tuhaf.

İşte Cem Yılmaz'ın ölmeden önce yapmak istediği şey! - Resim : 2

Seyahat konusunda ‘bucket list’ (ölmeden önce yapmak istenenlerin listesi) dedikleri bir listeniz var mı?

Var. Morgan Freeman ve Anthony Hopkins ile bir yerlere gitmek. Yok, gerçekten var: Uzun bir süreyi, mesela üç ayı gezmeye ayırmak gibi bir düşüncem, isteğim var. İnşallah yaparım.

Sayısız karakter yazdınız. Bunların ne kadarı hayatınızda var olmayı sürdürüyor?

İşte Cem Yılmaz'ın ölmeden önce yapmak istediği şey! - Resim : 3

Bir sihirbaz yazarken sizin başarı ya da başarısızlık duygunuzdan muhakkak bir şeyler oluyor. Bu adamı yaratırken (reklam filmindeki karakter Faruk Etmez) ya da Gora’ya giden Arif’i, -ki bunlar kardeş karakterler gibidir- karakter yerel olsa da evrensel meselelerden yararlanıyorsunuz. Kabiliyeti az ama arzu ve hırsı fazla olan tipler... Benim çoğu karakterimin meselesi bu. Sihirbaz olmak istiyorsanız gereğini yapacaksınız. Bu uğurda kendini kaybederek sihirbaz olamazsın, gerçekten kendini kaybetmen lazım! Arif gibi bir sürü adam var! Azalsınlar diye uğraşıyoruz.

 

İşte Cem Yılmaz'ın ölmeden önce yapmak istediği şey! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz opet Burcu Erenkul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.