Kerimcan Durmaz aile özelini ifşa etti... O itiraf programa damga vurdu! / VİDEO

'İşte Benim Stilim'de jüri üyesi Kerimcan Durmaz, programda bomba bir itirafta bulundu.

Jüri üyeliği yaptığı 'İşte Benim Stilim'de halası ve annesinin birbirlerini sevmediklerini belirten Kerimcan Durmaz, "Halam, bizim ailemizi çok devirmeye çalıştı" dedi.

TV8 ekranlarının fenomen Moda programı İşte Benim Stilim'in dün yayınlanan bölümde İvana Sert görümcenin neden sürekli kötü lanse edildiğini anlamadığını söyleyince duruma Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz müdahale etti.

Annesinin ve halalarının birbirlerini çok sevdiğini belirten Kemal Doğulu'nun ardından sazı eline alan Kerimcan Durmaz, itiraflarıyla hem güldürdü hem de şaşırttı.

Halası ve annesinin birbirlerini hiç sevmediğini belirten Durmaz, "Halam, bizim ailemizi çok devirmeye çalıştı" dedi.

DASDSADSAFSADS

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenomeni 22 yaşında. Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ’lik yapmaktadır, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz’ın büyük hayali ise tasarımcı olmak.

Kerimcan Durmaz aile özelini ifşa etti... O itiraf programa damga vurdu! / VİDEO ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz işte benim stilim ifşa etti aile
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.