İstanbulspor Adana Demirspor maçı ertelendi mi? Ne zaman oynanacak?

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da 24 futbolcu, 2 teknik heyet ve 3 personel de koronavirüs çıkması sonrasında İstanbulspor Adana Demirspor maçıyla ilgili bir son dakika kararı alındı. İstanbulspor Adana Demirspor maçı ertelendi mi? İşte ayrıntılar...

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da yaşanan koronavirüs şoku sonrasında 8 Kasım Pazar günü oynanması beklenen İstanbulspor maçı hakkında TFF’den bir son dakika açıklaması geldi. İstanbulspor Adana Demirspor maçı ne zaman, hangi tarihte oynanacak?

Adana Demirspor kadrosuna yaşanan corona virüs gelişmeleri akabinde 8 Kasım Pazar günü oynanması beklenen İstanbulspor - Adana Demirspor maçının ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Adana Demirspor takımından yapılan açıklamada, "İstanbulspor A.Ş maçı öncesinde futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımıza rutin olarak uyguladığımız Covid-19 testleri yapılmış, 24 futbolcu, 2 teknik heyet ve 3 personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır." bilgilerine yer verildi.

İstanbulspor Adana Demirspor maçı ertelendi mi? Ne zaman oynanacak? ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Adana Demirspor İstanbulspor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.