İstanbullu Gelin son bölümde önemli görüşme! 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin hayranları 25. yeni bölüm fragmanı geldi mi, sorusunu çoktan sormaya başladılar. Sevilen dizi İstanbullu Gelin her yeni bölümünde Faruk ile Süreyya arasında olanlar izleyiciyi şaşırtıyor. Esma Sultan'ın sürpriz değişimine tanık olduğumuz İstanbullu Gelin, geçen hafta AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu. İstanbullu Gelin son bölümünde doğum yapan İpek, erken doğum sonrasında ağır bir depresyon geçirmektedir. Fikret ise hem onunla hem de bebeğin sağlığıyla ilgili olmak zorundadır. İstanbullu Gelin son bölümünde bu durum Fikret'i daha da zor bir hale sürüklemektedir. Bu hafta yayınlanan son bölümde başı belaya giren Murat'a ise hiç beklemediği birisi destek çıkıyor. Son 24. bölüm özeti haberimizde. Peki İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından paylaşıldı mı? 25. bölüm izleme linki haberimizde...

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 24. bölümü ile yine nefes kesti. İstanbullu Gelin son bölümü ile yine heyecan dolu dakikaları izleyicilerle buluşturdu. İstanbullu Gelin izleyicisi bir an olsun Tv başından kalkamadı. İstanbullu Gelin son bölüm biter bitmez 25. bölüm fragmanın merak etmeye ve aratmaya başladı. Son bölümde İpek ve Fikret'in başına gelenler büyük sıkıntıların doğmasına sebep olmuş, bu aşamada Faruk, yeni anne babayı bu aşamada hastanede yalnız bırakmamıştır. İstanbullu Gelin 24. bölümde Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşüyor. Yaşananların ardından yeni bölümde neler olacağının ipuçlarını İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanında arayan izleyiciler yayın tarihini araştırıyor. İstanbullu Gelin son bölümünde Fikret, Adem ile bir araya gelerek bir anlaşma gerçekleştirmiştir. Peki, bu detayların yer almasının beklendiği İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24. bölüm izleme linki haberimizde...

ASTANBULLU_GELAN5

SON BÖLÜMDE NELER EKRANA GELDİ?

İpek’in merdivenler düşmesinin suçlusu Süreyya olarak gösterilir. Apar topar hastaneye kaldırılan İpek’e ilk müdahaleyi Begüm yapar ve apar topar bebeğin alınması için harekete geçer. Henüz çok küçük olan bebeğin durumunun kritik olması, tüm Boranlar’ı perişan eder. Tüm bu yaşananlar Süreyya’yı olduğu kadar Faruk’u da zor durumda bırakır, bir kez daha ailesi ve sevdiği kadın arasındaki dengeyi sağlamak zorundadır. Korkunç olay, Süreyya ve Faruk’un hayatlarının en büyük sınavlarından birini vermesine sebep olacaktır.

Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer. Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur. Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır.

İSTANBULLU GELİN 25. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı dizi biter bitmez google üzerinde en çok araştırılan konular arasına girdi. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enverin paylaştıkları StarTv’nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin her bölümü, ardından da yeni bölüm fragmanı takipçileri tarafından araştırılmaya başlıyor. İstanbullu Gelin 25. bölüm yani yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından bekleniyor. Dizinin takipçileri şimdi yeni bölümün fragmanını bekliyor. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanının dizinin yayın günü yakınlaşınca yayınlanması bekleniyor. Yeni fragmanı yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Esma yeni yaşında aldığı yeni kararlarla herkesi şaşırtır.Konakta ise büyük gerginlik var

Emir’in yemekte söylediği şeyler Faruk’un çok farklı duygular hissetmesine sebep olur. Yeni yaşında yeni kararlar alan Esma, Garip’i çok şaşırtır. Begüm beklenmedik bir ziyaretle yıkılır. Yaşanan bir olay Adem ve Dilara’nın evliliğinde karanlık bir boyutun açılmasına sebep olur. Süreyya ise Dilara’nın çıkmazda olduğunu hisseder. Onun, arkadaşı için yapacağı hamle konakta çok büyük bir gerilime yol açar. Gece vakti yaşanan korkunç olay, Süreyya’nın hayatının en büyük sınavını vermesine sebep olacaktır.

YİNE ZİRVEDEYDİ

Dizi, AB izleyici kitlesinde 8.81 izlenme oranı ve 21.33 izlenme payı; ve 20+ABC1'de 7.65 izlenme oranı ve 17.20 izlenme payıyla ilk 100 sıralama listesinde birinciliğe oturdu.

Herkesten kaçarak Süreyya'ya sığınan Emir'in Süreyya aldığı tavır ve Esma'nın Begüm'ün evinde yaptığı organizasyon Faruk'u zor duruma sokar. Faruk'a ulaşamayan Süreyya'nın Dilara ile Can'ın çalıştığı yere gitmesi ikili arasında yanlış anlamalara neden olurken, Esma ile Garip'in romantik akşam yemeği ise büyük ilgi gördü.

İSTANBULLU GELİN KONUSU

Anne, Baba sevgisinden mahrum kalmış hayatın yükünü genç yaşlarda süslemiş güzel bir kız olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan karizmatik, zengin iş adamı Faruk'a aşık olarak Bursa'ya gelin gitmesiyle başlayan bir aşk hikayesidir. Özgürlüğüne düşkün modern bir hayata alışmış olan Süreyya ve geleneklerine duyarlı olan Faruk'un aşkı daha ilk dakikadan itibaren çeşitli sınavlardan geçer. Süreyya aynı konağın altında birlikte yaşadığı kayınvalidesi Esma, eltisi İpek ve kocasının sorunlu kardeşi Fikret'le başa çıkmaya çalışırken Faruk ise hiç beklemediği sürpriz bir düşmanla çatışacaktır.

ASTANBULLU

YAPIMCI O3 MEDYA

O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İstanbullu Gelin‘in başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaşıyorlar… Ali Aydın‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş oturuyor. İstanbullu Gelin oyuncu kadrosu İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan’dan gibi çok değerli isimlerden oluşmaktadır.

İSTANBULLU GELİN 24. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

aslA_1

ASLI ENVER (SÜREYYA)

Güzel ve başarılı oyuncu 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğmuş Türk oyuncudur. En son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Mutlu ol Yeter, Kayıp, Suskunlar, Kavak Yelleri gibi dizilerde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile ilişki içerisindedir.

Azcan

ÖZCAN DENİZ (FARUK)

Aslen Ağrı’lı olan yakışıklı oyuncu ve ses sanatçısı 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da doğmuş ve büyümüştür. Özcan Deniz en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2016’da vizyona giren Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolünü paylaştığı İkinci Şans filminde başrol oynamıştır.

İstanbullu Gelin son bölümde önemli görüşme! 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Star TV İstanbullu Gelin 24. bölüm son bölüm 25 bölüm fragman 25 bölüm fragmanı 24 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.