İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Süreyya seçim yapacak mı? / VİDEO

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 21. bölümü ile yine nefes kesti. İstanbullu Gelin dün akşam son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Cuma akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'de Süreyya ile Faruk boşanmak için adliyeye gidecekken Süreyya kaza geçirdi. İstanbullu Gelin'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin'in 21. bölümde Süreyya’nın kaza anı büyük ilgi çekti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Süreyya'nın kazası dava günü mü gerçekleşiyor? İşte İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı ve İstanbullu Gelin'in yeni bölümünden fotoğraflar ve merak edilenler...

İstanbullu gelin 21. bölümü ile dün akşam star TV'de izlendi. Süreyya ve Emir'in kucaklaşma sahnesinin dikkat çektiği İstanbullu Gelin’in 21. bölüm fragmanında küçük Emir'in sözleri izleyenlerin yüreğini burkuyor. Faruk'un babası olduğunu öğrenen Emir, kendisini Süreyya'nın kollarına bırakıyor. 1 dakikalık fragmanın son sahnesinde ise izleyiciler Süreyya'nın kaza geçirdiği anlara tanık oluyor. Bu da yeni bölüme duyulan merakı arttırıyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Süreyya'nın kazası dava günü mü gerçekleşiyor? İşte İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı ve İstanbullu Gelin'in yeni bölümünden fotoğraflar ve merak edilenler. İşte ayrıntılar...

istanbullu_gelin

İSTANBULLU GELİN 20. SON BÖLÜM ÖZETİ

Adem'in, Boranların gayrimeşru çocuğu olduğunu tüm Bursa'ya ilan etmesiyle savaş artık başlamış olur. Faruk'un misilleme hamlesi Adem'de soğuk duş etkisi yaratır. Esma da itibarlarını korumak için kendi yöntemleriyle devreye girer. Süreyya, kalan eşyalarını toplamak ve Esma ile yüzleşmek için konağa gittiğinde Begüm ile karşılaşır. Begüm'ün tavrı ise nettir. Süreyya'nın Faruk'la ilgili olan kafa karışıklığı Can'dan gelen bir telefonla gidecektir.

istanbulu_gelin_4_1

İSTANBULLU GELİN 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Boşanacakları kesinleşen Süreyya ve Faruk kendi sorunlarıyla baş başa kalırlar. Süreyya, İstanbul'da yeni bir hayat kurmanın yollarını ararken Can'dan gelen teklifle bir seçim yapmanın eşiğine gelir. Babasının Faruk olduğunu öğrenen Emir'in hamlesi ise Begüm'ün canını çok sıkar. Öte yandan Osman ile Bahar'ın ilişkisi tatsız bir tesadüfle yeni bir boyut kazanır. Mahkemeye saatler kala yaşananlar Boran'lar için yeni bir dönemin başladığının habercisidir. Fragmanda Emir'in sözleri izleyenlerin yüreğini burkuyor. Faruk'un babası olduğunu öğrenen Emir, kendisini Süreyya'nın kollarına bırakıyor.

İSTANBULLU GELİN 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Faruk ve Süreyya adliyede!

Boşanacakları kesinleşen Süreyya ve Faruk kendi sorunlarıyla baş başa kalırlar. Süreyya, İstanbul’da yeni bir hayat kurmanın yollarını ararken Can’dan gelen teklifle bir seçim yapmanın eşiğine gelir.

Babasının Faruk olduğunu öğrenen Emir’in hamlesi ise Begüm’ün canını çok sıkar. Öte yandan Osman ile Burcu’nun ilişkisi tatsız bir tesadüfle yeni bir boyut kazanır. Mahkemeye saatler kala yaşananlar Boran’lar için yeni bir dönemin başladığının habercisidir.

Yayın Günü: 20 Ekim Cuma
Yayın Saati: 20.00

İSTANBULLU GELİN KONUSU

Anne, Baba sevgisinden mahrum kalmış hayatın yükünü genç yaşlarda süslemiş güzel bir kız olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan karizmatik, zengin iş adamı Faruk'a aşık olarak Bursa'ya gelin gitmesiyle başlayan bir aşk hikayesidir. Özgürlüğüne düşkün modern bir hayata alışmış olan Süreyya ve geleneklerine duyarlı olan Faruk'un aşkı daha ilk dakikadan itibaren çeşitli sınavlardan geçer. Süreyya aynı konağın altında birlikte yaşadığı kayınvalidesi Esma, eltisi İpek ve kocasının sorunlu kardeşi Fikret'le başa çıkmaya çalışırken Faruk ise hiç beklemediği sürpriz bir düşmanla çatışacaktır.

YAPIMCI O3 MEDYA

O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İstanbullu Gelin‘in başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaşıyorlar… Ali Aydın‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş oturuyor. İstanbullu Gelin oyuncu kadrosu İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan’dan gibi çok değerli isimlerden oluşmaktadır.

İSTANBULLU GELİN 21. BÖLÜM İZLE!

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

aslA

ASLI ENVER (SÜREYYA)

Güzel ve başarılı oyuncu 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğmuş Türk oyuncudur. En son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Mutlu ol Yeter, Kayıp, Suskunlar, Kavak Yelleri gibi dizilerde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile ilişki içerisindedir.

Azcan

ÖZCAN DENİZ (FARUK)

Aslen Ağrı’lı olan yakışıklı oyuncu ve ses sanatçısı 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da doğmuş ve büyümüştür. Özcan Deniz en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2016’da vizyona giren Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolünü paylaştığı İkinci Şans filminde başrol oynamıştır.

salih

SALİH BADEMCİ (FİKRET)

Genç oyuncu 15 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. En son rol aldığı Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Sinan karakteri ile çok sevilmiştir. Yakışıklı oyuncu ayrıca Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Fatih, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul gibi dizilerde de rol almıştır.

ipek

İPEK BİLGİN (ESMA)

Dizide Özcan Deniz’in annesini canlandıracak olan Usta oyuncu 24 Mart 1956 yılında İstanbul’da doğmuştur. Cüneyt Çalışkur ile olan evliliklerinden Çağ Çalışkur isminde bir çocukları vardır. Başarılı oyuncu en son Maral, 20 Dakika, Ezel gibi önemli dizilerde rol almıştır.

gAven

GÜVEN MURAT AKPINAR (OSMAN)

Yakışıklı oyuncu 1 Ocak 1988 İstanbul ‘da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Daha önce bir çok dizi ve filmde rol alan oyuncumuzun en popüler olduğu dizi Suskunlar dizisindeki İbrahim rolüdür.

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.