İstanbullu Gelin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümde yaşananlar izleyicileri şaşırttı.23. bölümde Esma yeni yaşında aldığı yeni kararlarla herkesi şaşırttı. Dizinin takipçileri ise yaşanan olaylar ardından İstanbullu Gelin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırıyor. Yeni bölümde neler olacak? Dizinin takipçileri şimdi yeni bölümün fragmanını bekliyor. 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 23. son bölümü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölüm özeti ve detaylar...

İstanbullu Gelin 24. yeni bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. 3 Kasım Cuma akşamı yayına giren İstanbullu Gelin son bölüm Tv izleyicisini ekrana kilitledi. İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı araştırılıyor. Başrollerini Faruk karakterini canlandıran Özcan Deniz ve Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver’in paylaştığı dizi seyirci tarafından çok sevildi. İkili arasındaki aşk hikayesinde Faruk’un annesi Esma Boran’ın da yaptıkları ilgiyle takip ediliyor. Dizi her hafta reyting sıralamasında üst sıralarda yer alıyor ve yeni bölüm tanıtımı heyecanla beklenmeye başlanıyor. İstanbullu Gelin yeni bölümde Emir’in yemekte söylediği şeyler Faruk’un çok farklı duygular hissetmesine sebep olur. Yeni yaşında yeni kararlar alan Esma, Garip’i çok şaşırtır. Begüm beklenmedik bir ziyaretle yıkılır. Yaşanan bir olay Adem ve Dilara’nın evliliğinde karanlık bir boyutun açılmasına sebep olur. Dizinin takipçileri ise yaşanan olaylar ardından İstanbullu Gelin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırıyor. Yeni bölümde neler olacak? Dizinin takipçileri şimdi yeni bölümün fragmanını bekliyor. 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 23. son bölümü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz. 23.bölüm izleme linki haberimizde. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölüm özeti ve detaylar...

ASTANBULLU_GELAN2

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı dizi biter bitmez google üzerinde en çok araştırılan konular arasına girdi. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enverin paylaştıkları StarTv'nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin her bölümü, ardından da yeni bölüm fragmanı takipçileri tarafından araştırılmaya başlıyor. İstanbullu Gelin 24. bölüm yani yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından bekleniyor. Faruk ile Süreyya'nın barışması herkesi şaşırttı. Dizinin takipçileri şimdi yeni bölümün fragmanını bekliyor. 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni fragmanı yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Dizi, AB izleyici kitlesinde 9.58 reyting ve 23.22 izlenme payı; ve 20+ABC1'de 8.48 reyting ve 19.52 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

60. yaş kutlamasına Faruk'u tek başına beklerken yanında Süreyya'yı gören Esma Hanım'ın verdiği tepki, Begüm'ün suya düşen hayalleri ve barışmanın konataki etkileri büyük ilgi gördü.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Esma yeni yaşında aldığı yeni kararlarla herkesi şaşırtır.Konakta ise büyük gerginlik var.
Emir'in yemekte söylediği şeyler Faruk'un çok farklı duygular hissetmesine sebep olur. Yeni yaşında yeni kararlar alan Esma, Garip'i çok şaşırtır. Begüm beklenmedik bir ziyaretle yıkılır. İstanbullu Gelin son bölümünü yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 23. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yaşanan bir olay Adem ve Dilara'nın evliliğinde karanlık bir boyutun açılmasına sebep olur. Süreyya ise Dilara'nın çıkmazda olduğunu hisseder. Onun, arkadaşı için yapacağı hamle konakta çok büyük bir gerilime yol açar. Gece vakti yaşanan korkunç olay, Süreyya'nın hayatının en büyük sınavını vermesine sebep olacaktır.

İSTANBULLU GELİN KONUSU NEDİR?

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır.

Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dimdik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktır.

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

AZCAN_DENAZ

ÖZCAN DENİZ; (FARUK)

Ankara Elmadağ ilçesinde dünyaya gelen usta şarkıcı ve oyuncu 19 Mayıs 1972 yılında doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. Yaptığı filmler ve diziler ile izleyicinin kalbine taht kurmuştur. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterine hayat vermiştir. Yine çok popüler bir dizi olan Karagül dizisinde de rol almıştır.

ASLI_ENVER

ASLI ENVER; (SÜREYYA)

10 Mayıs 1984 Londra doğumlu 31 yaşındaki genç oyuncunun Birkan Sokullu eski eşidir. 12 yaşında kadar Londra’da yaşayan Aslı Enver daha sonra ilesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Haliç Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Tamam Mıyız?, Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

İstanbullu Gelin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin 24. yeni bölüm fragman yeni bolüm 23. bölüm izle yeni bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.