İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında gerek kadrosu gerekse konusuyla izleyicileri ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin'in 18. bölümü dün akşam yayınlandı. Hayranları ise 19. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heyecan fırtınasında bu hafta boşanma rüzgarları esti. Faruk’un Bursa’ya dönmesiyle birlikte konakta boşanma havası kendisini belli etti. Sevilen diziyle ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 18. bölümü yayınlandı. Hayranları ise 19. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, sevilen dizinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınladığı günde seyircileri ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin'in 18. bölümü yine nefes kesti. Dizinin hayranları olup da kaçıranlar için haberimizin içinde 18. bölümde yaşananları da bulabilirsiniz. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı diziyle ilgili bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Jl7PAu2bs0KvKHtnYPteYA_1

İSTANBULLU GELİN 19. BÖLÜM FRAGMANI

İstanbullu Gelin dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır.

Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dimdik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktır.

18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya, Faruk’tan beklemediği bir tepki ile karşılaşınca kendisini daha önce tasarlamadığı boşanma adımlarını atarken bulur. Faruk’un Bursa’ya dönmesi ile Boran konağında da boşanmanın etkileri hemen hissedilir. Esma ilk adımı atar. Artık Faruk evli olmayacaktır bu sebeple onların odası İpek ve Fikret’e tahsis edilecektir.

Adem’in geri dönüşü ile babalık davası hız kazanır. Esma ile Garip yıllar sonra karşı karşıya gelir. Garip’in kendine güvenli üstten tavrı ise Esma’nın duygularının daha da karışmasına sebep olur. Osman, Bahar ile telefonları değiştirmek için buluşur, ikili arasında sıcak bir iletişim kurulur. Osman yasak bir aşkın ilk tohumlarını ektiğinin farkında değildir.

Süreyya, Faruk’a olan öfkesi nedeniyle avukat aramaya başlar. Dilara’nın düğün hazırlıkları devam ettiği için Bursa’ya dönen Süreyya, geçmişi ile yüzleşmek mecburiyetinde kalır. Faruk için ise Süreyya’nın Bursa’ya dönüşü önemli bir adımdır. Fakat bu sefer şaşırtma sırası Süreyya’dadır.

istanbullugelin6yeni1102

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

fft99_mf7712600

Özcan Deniz-Faruk
Ankara Elmadağ ilçesinde dünyaya gelen usta şarkıcı ve oyuncu 19 Mayıs 1972 yılında doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. Yaptığı filmler ve diziler ile izleyicinin kalbine taht kurmuştur. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterine hayat vermiştir. Yine çok popüler bir dizi olan Karagül dizisinde de rol almıştır.

YwmR9WRLgUWX_nS7ee5Bdw

Aslı Enver-Süreyya
10 Mayıs 1984 Londra doğumlu 31 yaşındaki genç oyuncunun Birkan Sokullu eski eşidir. 12 yaşında kadar Londra’da yaşayan Aslı Enver daha sonra ilesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Haliç Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Tamam Mıyız?, Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Star TV İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanı istanbullu gelin dizisinin 19. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.