İSTANBUL’DA BAŞAK DEMİRTAŞ SÜRPRİZİ! DEM PARTİ’DEN ADAYLIĞI NE ANLAMA GELİYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TBMM’de İsveç’in NATO üyeliğine ilişkin görüşmeleri, Optimar anketinin seçim analizleri, İstanbul’da Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki farkları ve Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul'da sürpriz hamlesini masaya yatırdı.

''BUGÜN KORKUDAN BUNU OKUMAYAN, YARIN ÖBÜR GÜN TERÖRİSTLERİN ELİNE VERDİĞİ METNİ CAMİDE OKUR''

Bozkurt, ''İmam görev yaptığı yerde terörle mücadelemizi anlatmaz ise ne işi var o kürsüde? İmamın bağlantıları araştırmalıdır. Baskı görüyorsa devletle ilişkisi kesilmelidir. Bugün korkudan bunu okumayan, yarın öbür gün teröristlerin eline verdiği metni camide okur.''

''PARTİLERDE EVET OYU VERECEKLERİNİN YÜZDE 99'UNUN İÇİNDEN 'HAYIR' DEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM''

İsveç hiçbir adım atmadı, atmayacak. Temellerinde Türkiye karşıtlığı var. Partilerde 'Evet' oyu vereceklerinin yüzde 99'unun içinden 'Hayır' dediğini düşünüyorum. İsveç'e verilecek desteğin NATO'ya verilecek destek olduğunu, NATO'ya verilen desteğin ABD ve İsrail'e verilen destek olduğunu, bunların da Mehmetçiğe bomba olarak döndüğünü düşünüyorum.

''SELAHATTİN DEMİRTAŞ EŞİ ÜZERİNDEN HAMLE YAPIYOR''

Selahattin Demirtaş DEM Parti içindeki gücünü test etmeye çalışıyor olabilir. Birileri CHP ile DEM Parti üzerinden 14 Mayıs öncesindeki planı pişirmeye çalışıyor. Selahattin Demirtaş eşi üzerinden hamle yapıyor. Bir akıl CHP ile DEM Parti'yi aynı potada buluşturmaya çalışıyor. Demirtaş burada devre dışı kalmaya başladı. Selahattin Demirtaş, 'Beni devre dışı bırakamazsınız' diyor ve DEM Parti içindeki gücünü test ediyor. 

''DEM PARTİ, İMAMOĞLU KAZANIRSA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINI DA İSTİYOR OLABİLİR''

DEM Parti adalar, sancaktepe ve esenyurt'u istiyor. DEM Parti, büyükşehir belediye meclisinde grup kurmayı istiyor. DEM Parti, resmen 'İBB'yi birlikte yöneteceğiz' diyor. DEM Parti, İmamoğlu kazanırsa belediye başkan yardımcılığını da istiyor olabilir. DEM'liler artık CHP 'bu işi 'DEM'liyelim' diyor.'ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İSTANBUL’DA BAŞAK DEMİRTAŞ SÜRPRİZİ! DEM PARTİ’DEN ADAYLIĞI NE ANLAMA GELİYOR? ile ilgili etiketler Başak Demirtaş DEM Parti CHP Ekrem İmamoğlu Murat Kurum seçim Selahattin Demirtaş TBMM İsveç NATO

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.