İstanbul İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk istifa etti: "İhtiraslar, ayak oyunları..."

Yerel seçim yaklaşıyor ve İYİ Parti'deki istifa krizi büyümeye devam ediyor. Son olarak İstanbul İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk partisinden istifa etti.

İYİ Parti'nin, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere 81 ilde tek başına girme kararının ardından istifalar sürüyor. İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İstanbul İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk istifa etti: "İhtiraslar, ayak oyunları..."

Koçtürk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"AYAK OYUNLARI..."

"5 yıldır emek verdiğim İYİ Parti'den istifa ediyorum. İhtiraslar, ayak oyunları, basiretsizlikler bıktırdı. Çocuklarıma, Atatürk'ün ışığı ile aydınlanan Türk vatanı sözüm var ve mücadele etmem lazım. Son gelişmelerle istifamın ilgisi yoktur. Sosyal medya siyasetçilerine duyurulur."

İstanbul İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk istifa etti: "İhtiraslar, ayak oyunları..." ile ilgili etiketler İYİ Parti istifa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.