İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hanifi Zengin'den LGBT'lilere ayar! “O parmağını indir”

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hanifi Zengin'nin, kendisini tahrik eden LGBT’li örgüt üyesine verdiği cevap gündem oldu. LGBT'lilerin aldıkları cevaplarla nasıl çaresiz kaldıkları kameralara yansıdı.

İstanbul'da 'Onur Yürüyüşü' adı altında toplanan LGBT üyeleri sloganlar atarak yürümek istedi.

Şişli’deki Mıstık Parkı’nda bir araya gruba polis ekipleri, İstanbul Valiliği'nin yasağını hatırlatarak dağılmalarını istedi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Buna rağmen grup, bulunduğu yerden ayrılmadı. Grubun, uyarıları dikkate almaması üzerine polis müdahale etti. Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Sloganlar eşliğinde yürüyüş yapmak da direnen grup ile İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hanifi Zengin arasında gerginlik yaşandı.

EL KOL HAREKETİ YAPARAK KIŞKIRTMAYA ÇALIŞTILAR

Zengin, avukat olduğunu söyleyen ve yüksek sesle konuşup el kol hareketleri yaparak kendisini kışkırtmaya çalışan LGBT'liye "Daha çok bağır bak arka taraf seni duymuyor. O parmağını da indir." diye yanıt verdi.

LGBT'LİLERİN CEVAP SONRASI ÇARESİZ KALDIĞI ANLAR KAMERADA

Bu sözleri duyan LGBT'li alandan uzaklaştı.

Zengin, gazeteci kimliğini kullanarak grubun içine girmeyen çalışan ve tehditvari konuşan T24 çalışanı Candan Yıldız'ı da "Lütfen tehdidinizi eyleme dönüştürün. Lütfen arar mısınız?" diyerek susturdu.

 

 

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hanifi Zengin'den LGBT'lilere ayar! “O parmağını indir” ile ilgili etiketler LGBT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.