İsrailli yetkililerin Erdoğan'ı küçümsediğini iddia eden Davutoğlu yine baltayı taşa vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un Türkiye'yi ziyaret edebileceğini açıklamıştı. Sosyal medyada paylaşım yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ın açıklamalarının İsrailli yetkililer tarafından küçümsediğini iddia etti. Ancak gerçek yine Davutoğlu'nun söylediklerinden farklı çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un Türkiye'yi ziyaret edebileceğini belirtip, "Şu anda Cumhurbaşkanı Sayın Herzog’la yapmakta olduğumuz görüşmeler var. Belki Sayın Herzog’un Türkiye’ye bir ziyareti olabilir ama bu arada Başbakan Sayın Benet’in bu noktalarda yine olumlu bazı yaklaşımları var." demişti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'yi ziyaret edeceği yönündeki sözlerinin İsrailli yetkililer tarafından küçümsendiğini iddia ederek, "One Minute günlerinden bugünlere" gelindiğini yazdı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Davutoğlu, "Erdoğan, İsrail CB Türkiye’yi ziyaret edecek diyor; İsrailli yetkililer ise küçümseyen tavırla “bu konuda alınmış nihai bir karar yok” diyor. “One Minute” günlerinden bugünlere... AK Partili kardeşlerime sesleniyorum: İtibarımızı sarsan bu tabloyu görün ve sesinizi yükseltin!" açıklamasında bulundu.

İsrailli yetkililerin Erdoğan'ı küçümsediğini iddia eden Davutoğlu yine baltayı taşa vurdu

İSRAİL KAYNAKLARI GÖRÜŞMELERİ DOĞRULADI

Ancak Davutoğlu'nun iddia ettiği gibi bir durumun olmadığı ortaya çıktı. İsrail basınında yer alan haberlere göre; İsrail kaynakları ön görüşmelerin sürdüğünü doğruladı ancak herhangi bir tarih belirlenmediğini belirtti.

Haberlerde; Cumhurbaşkanı Herzog'un, 2007'den bu yana Türkiye'yi ziyaret edecek ilk Cumhurbaşkanı olabileceği ifadeleri de yer aldı.

İsrailli yetkililerin Erdoğan'ı küçümsediğini iddia eden Davutoğlu yine baltayı taşa vurdu - Resim : 2

İsrailli yetkililerin Erdoğan'ı küçümsediğini iddia eden Davutoğlu yine baltayı taşa vurdu - Resim : 3

İsrailli yetkililerin Erdoğan'ı küçümsediğini iddia eden Davutoğlu yine baltayı taşa vurdu ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isaac Herzog İsrail cumhurbaşkanı Türkiye ziyareti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.