Isparta'daki uçak kazası suikast mıydı? Türk bilim insanları öldürüldü mü?

Gizemlerle dolu Isparta uçak kazasının perde arkası SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Tarih 29 Kasım 2007: AtlasJet havayollarına bağlı KK4203 sefer sayılı uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na uçuşunu saat 23.20’de gerçekleştirecekti.

Ancak uçağın Kosova’dan gelişi sarkınca rötar yapıldı... Uçak 29 Kasım’ı 30 Kasım’a bağlayan gece saat 00.51’de havalandı. İçinde 50 yolcu ve 7 mürettebat bulunmaktaydı. Uçuşta hiçbir sorun olmadı. Ta ki Isparta Süleyman Demirel havalimanı’na yaklaşana kadar.

Uçak bir anda rotasından saptı ve parçalara ayrılarak Isparta’ya 18 kilometre mesafedeki Keçiborlu’da düştü. Uçakta bulunan 57 kişinin tamamı hayatını kaybetti.

Oysa hava şartları da dahil olmak üzere her şey inişe müsaitti. Uçakta bir sorun yoktu. Kule de bu bilgileri teyit eden bilgileri paylaştı.

Dönemin Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru kazadan 4 gün sonra bu bilgileri kamuoyuna açıklamıştı.

Türkiye kazanın şokunu henüz atlatamadan bir başka çarpıcı gerçek ortaya çıktı. Uçaktaki 6 insan, son derece seçkin Türk bilim insanlarıydı. Hele de Prof. Dr. Engin Arık’ın, dünya çapında bilinirliği vardı. Ekip, İsviçre Cern’deki tanrı parçacağı deneyine gidecek ekipti. Ayrıca Prof. Arık’ın önemli bir özelliği daha vardı. Petrole alternatif olarak toryumdan başta nükleer olmak üzere enerji üretimi gerçekleştirebileceğini keşfetmişti.

Her şey karmaşıklaştı: Uçak düşmemiş, düşürülmüş müydü? Hedef Prof. Dr. Engin Arık mıydı?

SuperHaber, yakın tarihimize damga vuran Isparta’daki uçak faciası dosyasının kapağını aralıyor....

Isparta uçak kazasının perde arkası SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Isparta'daki uçak kazası suikast mıydı? Türk bilim insanları öldürüldü mü? ile ilgili etiketler Isparta uçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.