İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Hadi 17 Ekim ipucu 12.30

İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Hadi 17 Ekim ipucu paylaşıldı. Kullanıcılar ise büyük bir merakla ipucunu araştırmaya başladılar. Son zamanlarda binlerce kişi tarafından kullanılan Hadi büyük beğeni topluyor. Peki İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Detaylar haberimizde...

İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Hadi son zamanlarda öne çıkan uygulamalar arasında bulunuyor. Bugün saat 12.30'da başlayacak olan Hadi'nin ipucu sosyal medya hesabında yayınlandı.  Kullanıcılar ise ipucunun ne olduğunu araştırmaya başladı.Peki İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Detaylar haberimizde...

İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Hadi 17 Ekim ipucu 12.30
Goya Ödülleri, (İspanyolca los Premios Goya) İspanya'nın en önemli uluslararası film ödülleridir. 1987'den beri verilmektedir.


Ödüller
En İyi Film (Mejor película)
En İyi Yönetmen (Mejor director)
En İyi Erkek Oyuncu (Mejor interpretación masculina protagonista)
En İyi Kadın Oyuncu (Mejor interpretación femenina protagonista)
En İyi Orijinal Senaryo (Mejor guión original)
En İyi Uyarlama Senaryo (Mejor guión adaptado)
Best New Director (Mejor director novel)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Mejor interpretación masculina de reparto)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Mejor interpretación femenina de reparto)
Best New Actor (Mejor actor revelación)
Best New Actress (Mejor actriz revelación)
Best Production Supervision (Mejor dirección de producción)
En İyi Görüntü Yönetmeni (Mejor fotografía)
En İyi Kurgu (Mejor montaje)
Best Original Score (Mejor música original)
En İyi Orijinal Şarkı (Mejor canción original)
En İyi Sanat Yönetmeni (Mejor dirección artística)
Costume Design (Mejor diseño de vestuario)
En İyi Makyaj ve Saç (Mejor maquillaje y peluquería)
En İyi Ses (Mejor sonido)
En İyi Özel Efekt (Mejores efectos especiales)
En İyi Animasyon Filmi (Mejor película de animación)
En İyi Animasyon Kısa Film (Mejor cortometraje de animación)
En İyi Belgesel Kısa Film (Mejor cortometraje documental)
Best Fictional Short Film (Mejor cortometraje de ficción)
En İyi Avrupa Filmi (Mejor película europea)
En İyi Belgesel (Mejor película documental)
Best Foreign Film in the Spanish Language (Mejor película extranjera de habla hispana)
Goya Onur Ödülü (Goya de Honor)

HADİ NEDİR?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

TURKCELL

Turkcell , Türkiye merkezli teknolojik iletişim operatör şirketidir.[3] GSM, 2G , 3G , 4G ve 4.5G operatörüdür. GSM 900, UMTS2100, LTE800, LTE900, LTE1800, LTE2100, LTE2600 teknolojilerini kullanarak hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana, lisans bedeli de dahil olmak üzere, yurt içerisinde, Turkcell ileriye dönük hedeflerinde 18 milyar Lira yatırım yapmayı hedeflemiştir ve yüzbinlerce Türk vatandaşına iş istihdamı sağlamıştır.
Turkcell Grubu, yaklaşık 3 milyar TL gelir ile tarihinin en yüksek ‘çeyrek’ gelirine ulaştı.

28 Kasım 2008 tarihinde yapılan Üçüncü Nesil A Lisansı ihalesini Turkcell, 358 milyon € ile kazandı.

Şirket Çin merkezli ZTE ve Huawei firmalarının telefonlarını kendi markası alında satışa sunmaktadır. Türkiye'de operatör markasıyla çıkan ilk telefonlardan olan T10 yerini her yıl çıkan yeni cihazlara bırakmıştır. Sırasıyla T10, T11, T20, T21(Maxiplus 5), T30, T40, T50, T60 ve T70 modelleri Turkcell kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Telefonların büyük bir kısmı ZTE tarafından üretilmektedir.

Turkcell 2014 yılının 1. çeyreğinde Türkiye'nin 4G'li ilk telefonu olan yeni amiral gemisi Turkcell T50'yi tanıtmıştır. Aynı zamanda Turkcell T50'nin yanında yeni nesil saat olan Turkcell T-Fit'i tanıtmıştır.

Türkiye'de GSM temelli mobil iletişim, Şubat 1994'te Turkcell'in hizmete girmesiyle başladı. 27 Nisan 1998'de T.C. Ulaştırma Bakanlığı ile 25 yıllık GSM lisans anlaşması imzaladı. Turkcell aynı zamanda Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer almaktadır.

İspanya'nın Oscarı uluslararası film ödülüne hangi ressamın adı verildi? Hadi 17 Ekim ipucu 12.30 ile ilgili etiketler İspanya Oscar hadi film ödülü hangi ressam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.