İsmailağa’da neler oluyor? Cübbeli Ahmet Hoca, cemaate çarşamba akşamına kadar süre verdi

Mahmut Efendi vefat ettikten sonra İsmailağa cemaatinde posta oturma hakkının kendisinde olduğunu iddia eden Cübbeli Ahmet, bir video yayınlayarak cemaatin ileri gelenlerine çarşamba akşamına kadar süre verdi. 

Mahmut Efendi vefat ettiğinde İsmailağa cemaatinde rabıtanın kiminle devam edeceği büyük bir tartışma konusu oldu. 

Tartışmaya meydan vermemek için cemaatin en büyüklerinden ve Mahmut Efendi'ye en yakın isimlerden Hasan Kılıç cemaatin şeyhi ilan edilmişti. 

 

CÜBBELİ: MAHMUT EFENDİ BENİ İŞARET ETMİŞTİ

Fakat Cübbeli Ahmet Hoca, Mahmut Efendi'nin sağlığında kendisini işaret ettiğini iddia eden açıklamalar yapmıştı. 

İsmailağa cemaatinde posta oturma hakkının kendisinde olduğunu iddia eden Cübbeli Ahmet, bir video yayınlayarak cemaatin ileri gelenlerine çarşamba akşamına kadar süre verdi. 

Cübbeli, Mahmut Efendi'nin şeyhlik için kendisini işaret ettiğini, şuan cemaatin başında bulunan Hasan Kılıç'ın huzurunda şahitlerle ilan edeceğini söyledi. 

 

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa içindeki tartışmalı olduğu isimlere seslenerek, "Eğer beni Hasan Efendi Hocamızla görüştürürler ve ona Rabıta konusundaki şikayetlerimi aktarmama, aldığım cevabı da paylaşmama izin verirlerse susacağım" şartını sundu.

İSMAİLAĞA'YA SON İHTAR

Kaydettiği videoya, "İsmailağa'ya son ihtâr!" başlığını ekleyen Cübbeli Ahmet Hoca, şunları söyledi:

"Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak. Köprüden önce son çıkış! Çarşamba 22:30’a kadar bu teklîfim kabûl görürse susacağım, değilse onlar düşünsün!"

 

 

 

İsmailağa’da neler oluyor? Cübbeli Ahmet Hoca, cemaate çarşamba akşamına kadar süre verdi ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.