Cübbeli Ahmet Hoca'dan Mahmut Ustaosmanoğlu cenazesine dair dikkat çeken çıkış: Bir bardak su bile döktürmediler!

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cenazeyi yıkadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Cübbeli, "Efendi Hazretlerimize bir bardak su bile döktürmediler." dedi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, binlerce insanın katılımıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Ustaosmanoğlu'nun Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere birçok siyasi isim de katılmıştı.

CÜBBELİ AHMET GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

İsmailağa Cemaati'nin en tanınmış isimlerinden biri olan ve Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de cenazede hüngür hüngür ağladığı görüntülerle gündeme gelmişti. Cenazeden günler sonra suskunluğu bozan Ünlü, cemaat ile arasında sorunlar olduğuna dair söylentilere açıklık getirdi.

 

"CENAZESİNE BİR BARDAK SU DÖKTÜRMEDİLER"

Cübbeli Ahmet yaptığı açıklamada, "Cenazede bir vazife talibi değilim. Bir gece evvel ne ilan ettim. 'Aile kararıyla şöyle şöyle olacağını burada söyledim size ama mesele o değil. Mesele Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler" ifadelerine yer verdi.

 

"YAYMIŞLAR 'CENAZEYİ O YIKADI' NE ALAKASI VAR"

Açıklamasının devamında cenazeyi yıkadığı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayan Cübbeli Ahmet, "Şimdi yaymışlar cenazeyi o yıkadı. Ne alakası var. Cenazeye su dökenlerde kim var biliyor musun? Bana 'Rus Papazı' diyen Saadettin Ustaosmanoğlu. Efendi hayattayken ben kalp krizi geçirdim, gidiyordum. Yani ecel belli değildi. Efendi hazretleri bize 'Evladım yolumu muhafaza edin' diye buyurdu. Biz onun için bu hususta hassasiyetimizle evvelden beri olduğu gibi devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Mahmut Ustaosmanoğlu cenazesine dair dikkat çeken çıkış: Bir bardak su bile döktürmediler! ile ilgili etiketler cenaze Su Cübbeli Ahmet Hoca mahmut ustaosmanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.