İslami Otellerde Mutlaka Bulunan ve Asla Bulunmayan Şeyler

Muhafazakar yaşam tarzını benimsemiş olanlar tatil yapmak için İslami otelleri tercih ediyor. Böylelikle kendi yaşam tarzlarından ödün vermeden keyifli bir tatil geçirirken aynı zamanda otellerde gönül rahatlığı ile konaklayabiliyorlar. Daha önce muhafazakar bir otelde kalmamış olanlar ise İslami otellerde nelerin bulunduğu sorusunun yanıtını merak ediyor. Bu sorunun yanıtını sizler için listeliyoruz. Hemen göz atarak muhafazakar otellerin size uygun olup olmadığını tespit edebilirsiniz.

İslami Otellerde Neler Bulunur?

Eğer Obam Termal gibi muhafazakar hizmet anlayışına sahip bir otelde konaklarsanız mahremiyet kavramına uygun olarak düzenlenmiş alanlar sizi karşılar. Örneğin kadınlar ve erkekler için ayrı havuzlar sunuluyor olabilir. Plajı olan oteller ise karışık kullanım şansı sunabiliyor ancak kadınların bu plajları sadece tesettür mayo ile kullanmalarına izin veriliyor. Dolayısıyla mahremiyet kavramına bu konuda da dikkat ediliyor.

İbadethaneler, İslami otellerde neler var sorusunun yanıtlarından biridir. Kadınlar ve erkekler için ayrı olarak hazırlanan mescitler ve abdest alanları İslami otellerde mutlaka bulunur. Tatilcilerin ibadetlerini aksatmadan yerine getirmeleri için mutlaka odalarına çıkması gerekmez. Bir yandan tüm yılın yorgunluğundan arınarak tatil yaparken diğer yandan da ibadetlerini yapabilirler.

İslami Otellerde Neler Bulunmaz?

Öncelikle İslami otellerde alkol olmadığını belirtelim. Bu oteller alkolsüzlük kuralını uygular kiraladığınız oda da dahil olmak üzere tesisin hiçbir yerinde alkol kullanımına izin verilmez. Restoran ve kafe alanlarında da alkol servisinin yapılmadığını belirtelim. Bu nedenle alkol kullanımına dair bir endişe yaşamadan konaklayabileceğiniz bir otel arıyorsanız gönül rahatlığı ile muhafazakar otellere yönelebilirsiniz.

Haram yiyecekler, İslami otelde ne olmaz sorusunun bir diğer yanıtıdır. Bu otellerde sadece İslam dinine göre helal olan yiyeceklere yer verilir. Tatilciler de güvenle menüden seçim yapabilir ve otelde sunulan yiyecekleri endişesiz bir şekilde tercih edebilir.

Eğer İslami otelleri sundukları hizmetler ile birlikte daha yakından incelemek isterseniz HalalBooking.com adresine tıklayın. Site üzerinden otellerin görsellerini, lokasyonlarını, nasıl bir hizmet anlayışına sahip olduklarını ve konaklama ücretlerini görüntüleyebilirsiniz.

İslami Otellerde Mutlaka Bulunan ve Asla Bulunmayan Şeyler ile ilgili etiketler otel tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.