İŞKUR Sağlık Bakanlığı 1468 Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman? Şartlar Neler?

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alım başvurularının şartları neler? Başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

1468 personel alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, alım şartlarını ve başvuru tarihini de duyurdu. Eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alım başvuruları ne zaman başlıyor?

1468 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatında "temizlik görevlisi" olarak istihdam edilmek üzere 1468 eski hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını 26-30 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresinden yapabilecek.

Personel alımı il düzeyinde karşılanacağı için başvurularda adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi üzerindeki adresleri dikkate alınacak.

Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler İŞKUR'un internet sitesinde yer alacak.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 1468 Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman? Şartlar Neler? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.