Iron Man 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Iron Man 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Iron Man 3 hangi kanalda? Iron Man 3 oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Iron Man 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Iron Man 3 2013 yılında vizyona girmiştir..

IRON MAN 3 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Milyarder iş adamı, kahraman ve mucit Tony Stark, bu sefer gücü ondan çok daha fazla, hatta sınırsız bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Üstelik bu düşman, o çok sinirlendirecek bir hamle yaparak özel hayatını yok ediyor. Stark şimdi bu olayların kaynağını araştıracağını zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak için zekasının ve cesaretinin yanı sıra içgüdülerine de ihtiyacı var. Stark'ın bu savaşında kafasında dönüp duran soru ise belki de tüm olayların en can alıcı yanı: Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?

IRON MAN 3 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Shane Black

Oyuncular: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 3 Mayıs 2013 / 2s 11dk

Iron Man 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kanal D Iron man 3 filminin konusu ne oyuncuları kimdir nerede çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.