İrem Derici denize böyle girdi!

Karantina sürecinde evinden çıkmayan ünlü şarkıcı İrem Derici, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren şarkıcının denize turuncu bir şortla girmesi dikkat çekti.

Karantina döneminde evinde yalnız olan İrem Derici, o süreci sosyal medyadan sık sık canlı yayınlar yaparak geçirdi. Tedbirlere uyduğunu her fırsaatta dile getiren şarkıcı, yakın dostlarıyla Bodrum'a giderek tatil sezonunu açtı. Derici'nin denize şortla girmesi ise dikkat çekti.

İrem Derici denize böyle girdi!

ŞORTUNU ÇIKARMAYA MÜSAADE ETMEDEN DENİZE İTTİLER

Milliyet'te yer alan habere göre: Bodrum Yalıkavak'a giden şarkıcıya menajeri Özgür Aras ve kuaförü Önder Tiryaki eşlik etti. İskeleye çıkan İrem Derici'yi arkadaşları şortunu çıkarmaya müsaade etmeden denize itti. Derici ve arkadaşları, Önder Tiryaki'nin köpeğini denize sokabilmek için çok uğraştı. Pandemi nedeniyle evde geçirdiği süre boyunca bol bol spor yapan 33 yaşındaki popçu, formda görüntüsüyle dikkat çekti.

İrem Derici denize böyle girdi! - Resim : 2

"AĞLAYACAĞIM VALLA AĞLAYACAĞIM"

Öte yandan aylar sonra ilk kez konser veren İrem Derici, Instagram hesabından "Ağlayacağım valla ağlayacağım" diyerek heyecanını takipçileriyle paylaştı.

İrem Derici denize böyle girdi! ile ilgili etiketler Bodrum tatil İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.