Instagram çöktü mü? 20 Temmuz Instagram'a neden bağlanmıyor?

Instagram çöktü mü! Instagrama neden girilmiyor? Instagram tekrar çöktü mü – 20 Temmuz Instagram neden bağlanamıyorum? sorusunu kullanıcılar soruyor.Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı olan İnstagram’ın çöktüğü haberi geliyor. Kullanıcılar DM hatası nedeniyle profiline ulaşamadı.

İnstagram’ın ne zaman düzeleceğini merak eden kullanıcılar, İnstagram çöktü mü, neden akış yenilenemiyor uyarısı alıyorum, ne zaman düzelecek? sorularının yanıtları aramaya başladılar.

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

instagram'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar, akış yenilenemiyor uyarısı ile adeeta şok oldular. Popüler uygulamanın hata vermesi karşısında kullanıcılar, arama motorları üzerinden hatanın neden kaynakladığını bulmaya çalıştılar. İnstagram’dan ise oluşan hataya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

İNSTAGRAM’DA “AKIŞ YENİLENEMEDİ”

Kullanıcıların akış yenilenemedi” sorunu kullanıcıların yer yer karşısına çıkabilen bir hata mesajı olarak karsısına çıkabiliyor. Bu hata mesajını almaya başladıysanız bunun iki sebebi vardır: Ya internet bağlantınız sorunludur, yani internete erişiminizde sıkıntı vardır yönünde bilgi bulunmaktadır.

 

 

 

Instagram çöktü mü? 20 Temmuz Instagram'a neden bağlanmıyor? ile ilgili etiketler Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.