İngiliz oyuncu Claire Foy cinsel ilişki sahneleriyle ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu

II. Elizabeth'in saltanat dönemini anlatan bir biyografi hikayesi 'The Crown' (Taç) dizisinde canlandırdığı Kraliçe Elizabeth rolüyle adını tüm dünyaya duyuran 37 yaşındaki İngiliz aktris Claire Foy, yeni dizisi 'A Very British Scandal’daki cinsel ilişki sahneleriyle ilgili samimi bir itirafta bulundu. Güzel oyuncu cinsel ilişki sahnesi çekmenin kendisini sömürülmüş gibi hissettirdiğini söyledi.


The Crown dizisinin yıldız oyuncusu Claire Foy, 'A Very British Scandal' ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizisinde cinsel ilişki sahnelerini çekerken yaşadıklarını anlatan Foy, kendini sömürülmüş hissettiğini dile getirdi.

Claire Foy cinsel ilişki sahneleriyle ilgili bir itirafta bulundu

NTV'nin aktardığı habere göre; Oyuncu, yeni dizisinin tanıtımı için BBC Radio 4’e verdiği röportajda, seks sahnesi çekmenin zorluklarına değindi. Foy, “Bu çok zor bir iş, çünkü bir kadınken ekranda sahte bir cinsel ilişki performansı sergilemek, basitçe kendini sömürülmüş hissetmene neden oluyor.” açıklamasını yaptı.

“Başına gelecek en zalimce şey. Kendini korunmasız hissediyorsun” diyen Foy, sözlerine “Herkes aksini hissettirmeye çalışabilir ancak maalesef gerçek bu” şeklinde devam etti.


“Ancak bu işin içinde olmayı çok istedim” diyen oyuncu, “Feminen bir sahne olmasını istedim, sinema ekranlarında görülen korkunç doruğa ulaştıran seks sahnelerinden biri olmasını istemedim” ifadelerini kullandı.

A Very British

Foy ile birlikte Paul Bettany’nin başrolleri paylaştığı A Very British dizisi, Dük ve Düşes Argyll’in kamuoyuna yansıyan boşanmalarına odaklanıyor. Önümüzdeki günlerde BBC’de yayınlanacak olan dizi, 2022’de de Amazon’da yayına girecek.

 

İngiliz oyuncu Claire Foy cinsel ilişki sahneleriyle ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu ile ilgili etiketler A Very British claire foy The crown
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.