İngiliz Kraliyet Ailesi'nde yeni kriz!

Ünlü oyuncu Meghan Markle, Galler Prensi Harry ile evlendikten sonra kraliyet ailesinden ayrılma kararı almıştı. ABD'ye taşındıktan aylar sonra Markle'ın oğlu Prens Archie'nin doğum belgesinde adını değiştirdiği ve Kraliyet unvanını kullandığı ortaya çıktı.

Prens Harry ile evlendikten a bir süre sonra kraliyet ailesinden ayrılarak bir anda gündeme oturan Meghan Markle'ın kraliyet ailesinin avantajlarını gösteren resmi bir belge ortaya çıktı.

Kraliyet ailesinden ayrılmasına rağmen ünvanının avantajlarını kullanmaya devam eden Meghan Markle'ın, oğlu Archie'nin doğum belgesindeki adını değiştirdiği ortaya çıktı. Söz konusu haberin çıkış noktası ise İngiliz The Sun gazetesi oldu.

ADINI 1 AY SONRA DEĞİŞTİRDİ

The Sun'ın ele geçirdiği belgelerde Markle'ın Archie'nin doğum belgesini 1 ay sonra değiştirdiği görülüyor.

The Sun'a göre, Markle Archie'nin doğum belgesindeki adını doğum yaptıktan tam 1 ay sonra değiştirdi.

6 Mayıs 2019 yılında hazırlanan belgede önce oyuncunun daha önce kullanmadığı ilk ismi olan Rachel yazdığı fakat daha sonra bu ismin silinerek "Sussex Düşesi" yazdığı belirtildi.

Kraliyet tahtına 7'nci varisi dünyaya getirdikten sonra kraliyet ailesine sırt dönen Meghan ve Harry şu sıralarda birçok ticari anlaşmaya imza attı. Çift en son Spotify'da program yapmaya başlamıştı.

 

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde yeni kriz! ile ilgili etiketler Meghan Markle Prens Harry kraliyet ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.