İmamoğlu'nun sağ kolu Erkan Çakır'dan bomba itiraf: Kılıçdaroğlu'na kumpası birlikte kurduk!

İmamoğlu'nun sağ kolu Erkan Çakır, Kılıçdaroğlu'na uyguladıkları kumpası tek tek itiraf etti. İmamoğlu'nun kumpas ekibine 'Kemal bey'e vermeyin de kime oy veriyorsanız verin.' dediğini bu sebeple Erdoğan'a oy verdiğini açıklayan Çakır, "Ekrem bey, 'Kemal bey'den kurtulmamız lazım. CHP'yi benim almam gerekiyor.' diyordu." ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerine aylar kala CHP'de skandalların ardı arkası kesilmiyor. 

CHP eski Muş Gençlik Kolları Başkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu Erkan Çakır'dan bomba etkisi yaratacak itiraflar geldi. 

Kılıçdaroğlu'na Ekrem İmamoğlu ile birlikte kumpas kurduklarını belirten Çakır, "İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyin de kime verirseniz verin. Bizim Kemal beyden kurtulmamız lazım. CHP'yi benim almam gerekiyor" dediğini açıkladı. 

MURAT ONGUN'UN TROL HESAPLARIYLA ADIM ADIM KUMPASIN DETAYLARI

İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un da kumpas grubunda olduğunu söyleyen Çakır, trol hesaplarıyla İmamoğlu'nun kendilerine yaptırdıkları skandalları tek tek açıkladı:

"Kemal beye bu kumpası 2022 kasım ayında kurduk.

Hatırlıyor musunuz, sosyal medyada sürekli şöyle bir algı vardı: Cumhurbaşkanımız Ekrem İmamoğlu olsun. Bunu Ekrem İmamoğlu önderliğinde Murat Ongun yaptırıyordu. 

Sonra Meral hanım Ekrem beye söz vermiş 'Ben seni Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkaracağım' diye. 

"KUMPAS EKİBİ, KEMAL BEY'E KAZANAMAYACAK ADAY ALGISI YAPTI"

Murat Ongun kendine bir ekip kurdu. Sonra Kemal bey'in adaylığı ortaya çıkınca, Kemal bey'e kazanamayacak aday algısı yaptılar. Bu algıyı Murat Ongun sosyal medya trolleriyle yaptı. 

Biz bu aydan sonra artık Kemal beye oy vermeyin, verdirtmeyin boş oy kullanın, Sinan Oğan'a oy verin dediler. 

İMAMOĞLU, "KEMAL BEYE VERMEYİN DE KİME OY VERİYORSANIZ VERİN" DEDİ

Bana CHP'den arkadaşlarım 'Erkan sen Erdoğan'a oy verdin. Daha ne konuşuyorsun' diyorlar. Bize o oyu verdiren zaten Ekrem İmamoğlu. "Kime oy veriyorsanız bizi ilgilendiremeyin Kılıçdaroğlu'na oy vermeyin dediler. Ben de kendime yakın Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüm ve ona verdim. Ve bunu sosyal medyamda da paylaştım. Dedim ki "Sayın Kılıçdaroğlu senden bu partimizi alacağız." 

"KEMAL BEY'DEN KURTULMAMIZ LAZIM, CHP'Yİ BENİM ALMAM GEREKİYOR"

Bu kumpası Ekrem İmamoğlu ile birlikte biz kurduk. Zaten Ekrem Bey'in projesi Kılıçdaroğlu'nun yenilmesiydi. Ekrem bey, "Bizim Kemal beyden kurtulmamız lazım. Eğer kazanırsa eli daha güçlü olacak. CHP'yi benim almam gerekiyor." diyordu. 

Böyle bir çalışma yaptık Kemal bey'e kaybettirdik. Sonra ayrı troll hesaplarla 'Kurultay istiyoruz.' diye algı yaptık. "

İmamoğlu'nun sağ kolu Erkan Çakır'dan bomba itiraf: Kılıçdaroğlu'na kumpası birlikte kurduk! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.