İlhan İrem'in cenaze töreni ne zaman ve nerede?

Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve İstanbul'da tedavi gören Türk pop müziğinin usta ismi İlhan İrem, 28 Temmuz Perşembe gecesi Acıbadem Maslak Hastanesin'nde hayatını kaybetti. 67 yaşında vefat eden İlhan İrem'in cenaze töreni detayları netleşmeye başladı. İlhan İrem'in eşi Hansu İrem, cenaze törenini Cumartesi gününe planladıklarını belirtti. İlhan İrem, ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından 30 Temmuz cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle diyaliz tedavisi gören 67 yaşındaki müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde hayatını kaybetti. "Dua", "Uçun Kuşlar Uçun", "Anlasana", "Sürgün Gibi Masallarda" ve "Olanlar Olmuş" gibi unutulmaz eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda şarkıya imza atan ünlü sanatçı vefatıyla sevenlerini yasa boğdu.

EŞİ CENAZE TÖRENİ BİLGİLERİNİ PAYLAŞTI

İlhan İrem'in cenaze töreni bilgileri merak edildi. İlhan İrem'in 31 yıllık eşi Hansu İrem, sanatçının üç vasiyetini ve cenaze ayrıntılarını açıkladı.

İlhan İrem'in cenaze töreni ne zaman ve nerede?

İLHAN İREM CUMARTESİ GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Hansu İrem, vasiyetin yerine getirilmesi için çalışmaları başlatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle töreni cumartesi gününe planladıklarını söyledi. Usta sanatçının cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

Hansu İrem, eşi İlhan İrem'in tabutunun Türk bayrağına sarılmasını, Atatürk Kültür Merkezi’nde, AKM’de bir tören yapılmasını ve Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilmek istediğini söylemişti.

 

 

 

İlhan İrem'in cenaze töreni ne zaman ve nerede? ile ilgili etiketler vasiyet cenaze ilhan irem hansu irem cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.