İkinci bir "Teşkilatın numarasını verin" vakası! "Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü"

Beyoğlu'nda yapılan denetim sırasında, 'dur' ihtarına uymayan bir taksici, polislerin takibiyle durduruldu. O sırada taksicinin bir arkadaşı polisle tartışarak "Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü" ifadelerini kullandı.

Trafik polisleri, Taksim Meydanı'nda taksicilere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde, 'Müşteri seçen', 'kural ihlali yapan' ve 'usule uygun olmayan araçlara' idari para cezası kesildi, birçok taksi ise trafikten men edildi.

Denetimler sırasında, polislerin işaret ettiği noktada durmayan bir taksici motosikletli trafik polisi tarafından takip edilerek Gümüşsuyu, İnönü Caddesi'nde bir otelin önünde ikaz ile durduruldu.

"BENİ YANLIŞ ANLADILAR"

Durdurulan taksici, polisin ihtarını duymadığını, mobil taksi uygulamasından sözleştiği yolcusunu otelden almak için denetim noktasında durmadan geçtiğini iddia ederek, "Yanlış anlaşılma oldu, kovalama falan yok, benim otelde kendi müşterim var, beni yanlış anladılar." dedi.

"SÜLALEMİN YARISI EMNİYET MÜDÜRÜ" 

Polis ekipleri tarafından uzaklaştırılmaya çalışılan kişi, kendisini uzaklaştırmak isteyen polislere "Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü, beni itmeyin" diye tepki gösterirken, yanındaki diğer arkadaşlarına ise "Bunları kayda alıyor musunuz? Eyüp Aksu'yu arasanıza" dedi.

Taksiciye cezai işlem uygulandı, aracı ise bir süre sonra çekici ile otoparka çekildi. Ekiplere tepki gösteren üç kişi aracın çekilmesinin ardından alandan ayrıldı.

 

İkinci bir "Teşkilatın numarasını verin" vakası! "Benim sülalemin yarısı emniyet müdürü" ile ilgili etiketler Taksim Taksici

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.