İBB ile ilgili iddialar sonrası İmamoğlu'nu ne bekliyor? İddianamede neler var?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MEB çıkışını, PKK’ya yakın DİAYDER için hazırlanan iddianame, PKK’lı ailelere dağıtıldığı iddia edilen İBB'nin yardım kartlarının ayrıntıları ve merkezinde Ekrem İmamoğlu’nun olduğu tartışmaların perde arkasındaki gerçekleri masaya yatırdı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN YÖNTEMİ DİĞER EYLEMLERİYLE DE SORUNU ÇÖZMEYE DEĞİL, DERİNLEŞTİRMEYE VE KUTUPLAŞTIRMAYA YÖNLENDİRİYOR"

Ceyhun Bozkurt, "KPSS'de mülakat iddialarının gerçeklik payı varsa mutlaka soruşturulmalıdır. Bir kişinin bile hakkı yendiyse gerekli ceza verilmeli. Bu şerefsizliği kim yaptıysa mutlaka hesap sorulmalı. Kılıçdaroğlu'nun bu yöntemi diğer eylemleriyle de sorunu çözmeye değil, derinleştirmeye ve kutuplaşmaya yönlendiriyor.

"KILIÇDAROĞLU HAKSIZLIĞA KARŞI BU KADAR HASSASSA KHK'LI MİLİTANLARIN DEVLETE GERİ ALINMASINI NEDEN SAVUNUYOR?

Kılıçdaroğlu haksızlığa karşı bu kadar hassassa militanların devlete geri alınmasını neden savunuyor? KHK'lıları devlete yerleştireceğim diyen kendisiydi. Kılıçdaroğlu, samimiyet sınavı KHK'lı FETÖ militanlarını devlete sızdırmak değildir. Gidip provokasyonlarla KHK'da çözüm olabilecek durumlarını siyasi çıkar amacıyla kaotik bir sürece sokmayın.

"İBB'YE ALINAN HER KİŞİ BİZE SİLAHLI SALDIRI OLARAK DÖNSÜN DİYE ÖRGÜTE PARA AKTARDIĞI SONUCU ORTAYA ÇIKIYOR"

İddialar vahim. Örgütün hedeflerine ilerlemesi için silahlı ayaklar ve sivil yapılar karşımıza çıkıyor. Aynı FETÖ'nün yöntemine benziyor. Militanları bir yere yerleştiriyor ve örgütün mali yapısını güçlendirmek için maaşlarının bir bölümünü alıyor. DİAYDER'e giden para perde arkasında KCK'ya gidiyor. Bize dönüşü PKK'nın silahlı kanadı HPG üzerinden silahlı saldırı olarak geliyor. İBB'ye alınan her kişi bize silahlı saldırı olarak dönsün diye örgüte para aktardığı sonucu ortaya çıkıyor. DİAYDER Başkanı'nın cep telefonunda ses kaydı ortaya çıktı. 270 kişiden 10'unun terör kaydının olduğu ortaya çıktı. İddianamede  Yavuz Saltık ile DİAYDER yapılanmasının elebaşının toplantı yapacağı bilgisi de var.

"DEMİRTAŞ'IN VE DİĞER HDP'LİLERİN HUKUK SÜREÇLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUĞUMUZDA BENZER BİR HUKUK SÜRECİ İŞLETİLEBİLİR"

PKK'nın güçlü örgütlendiği yerlerde belediyelere alım yapılıyorsa bu bir güvenlik problemidir. Bunun sorumlusu da iş birliğini yapanlardır. Selahattin Demirtaş'ın ve diğer HDP'lilerin hukuk süreçlerini göz önünde bulundurduğumuzda benzer bir hukuk süreci işletilebilir."  sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İBB ile ilgili iddialar sonrası İmamoğlu'nu ne bekliyor? İddianamede neler var? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun İBB Murat Ongun diayder

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.