İddialar doğru mu? Nusret'in PR çalışmasına Justin de uydu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Nusret’in dünyada büyük ses getiren #saltbe (tuz dökme) akımına katıldı.

Daha önce Leonardo DiCaprio ve Bruno Mars gibi isimlerin katıldığı bu akıma Bieber de kayıtsız kalmadı. New York’taki bir kumsalda güneşlendikten sonra bu popüler hareketi yapan Bieber, objektiflere yakalanmadan kurtulamadı. Nusret’in bu hareketin dünyaca ünlü isimlerin yapması için 2 milyon dolara yakın bir PR çalışması yaptığı iddia edilmişti.

asdadfasdasdfasd

JUSTİN BİEBER KİMDİR?

Justin Drew Bieber, 1 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. Kanadalı pop, çağdaş R&B şarkıcısı, oyuncu ve şarkı yazarıdır.

Kariyeri, video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle başladı. Daha sonraları Braun, Justin Bieber'ın menajeri olmuştur. Braun Atlanta'da, Bieber ve R&B sanatçısı Usher tanıştırmış ve Bieber, Usher ve Scoot Braun'nun ortak şirketi Raymond Braun Media Group (RBMG) ile anlaşma imzalamış, ardından Island Records ile albüm kontratı yapmıştır.

İddialar doğru mu? Nusret'in PR çalışmasına Justin de uydu! ile ilgili etiketler Justin Bieber tuz döktü saltbe Nusret
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.