İçerde dizisinin 3. bölümünde neler oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisi 3. bölümüyle nefesleri kesti. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyenlerden olumlu bir tepki alan 'İçerde' dizisinde bakın bu hafta neler oldu?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yer aldığı İçerde dizisi 3. bölümüyle ekranlara geldi.
Sarp, kardeşi olduğundan habersiz Mert'in hayatını kurtarmak için kendini kolundan vurur. Mert'in kaçtığını öğrenen Davut, Sarp'la sonra hesaplaşacağını söyleyerek Mert'in peşine takılır ancak onu yakalayamaz. Bu olaydan sorunsuz bir şekilde çıkmak isteyen Mert, yaralı olan Sarp'ı Alyanak'ın mekanının önüne kadar götürür ve kendi gelmiş süsü vermesini söyler. O sırada mekanda Sarp'ın annesinin olmasından dolayı Sarp gizlice mekana sokulur.
Öte yandan olay yerine varan Yusuf müdür, detayları öğrenmekle meşguldur. O sırada Mert, yerde Sarp'ın babasına gönderilen kutuda bulduğu fotoğrafı eline geçirir ve emniyete döndüğü zaman, Sarp'ı, babası Metin Yılmaz'ı ve kardeşi Umut Yılmaz'ı araştırmaya koyulur.

041020160954428090294_3.jpg Alyanak ise Sarp tedavi gördüğü sırada arabayı temizletirken sürücü koltuğunda hiç kan olmadığını farkeder ve mekanına Sarp'ın tek gelmediğini anlar. Sorgulamaya çalıştığında ise bunu Sarp reddedecektir.
Celal, Ömer'in işini bitirmeye Sarp'ı götürmeyip tek başına giden Davut'un cezasını kesmeye gider. Onu öldürmeye karar vermiştir. Silah'a bir mermi koyup kafasına sıkacağı anda Davut silahı alır ve iki el ateş eder. Daha fazla dayanamayan Celal ise dolu olan mermide son anda müdahale eder ve Davut'u bağışlar. Davut'un bir süre yine kayıplara karışması gerektiğini söyler. Sarp'ı ise bu işlerden biraz uzak tutup ailesine şöforluk yaptırmayı planlamaktadır.
Yusuf müdür gizlice Sarp'ın yanına gelir ve Celal'in bir planlar yaptığını öğrenir fakat ellerinde hiçbir detaylı bilgi yoktur. Sarp ile Yusuf bir plan yaparak çareyi gizlice dinlemekte bulur. Celal'in mekanına ani bir baskın planlayan Yusuf müdür bunu Mert'e de söyler ve birlikte baskın için yola çıkarlar. Bu esnada Mert baskın olacağını Celal'e bildirmiştir.

041020160954548096249_3.jpg
Baskın anında polisler bütün herkesin üzerini arar, Sarp'ı ise Yusuf müdür tekrar ararken cebine çaktırmadan bir böcek koyar. Bu böceği Celal'in odasına gizlice koymayı planlayan Sarp'ın unuttuğu bir şeyler vardır. Baskın bittikten sonra dinlemeye geçen Yusuf müdür neye uğradığını şaşırır. Yerleştirilen böceği bulan Celal önce böcekten şarkı söyleyerek nispet yapar ardından bu işi kimin yaptığını gizli kameralardan öğreneceğini söyler. O sırada kaybettiği fotoğrafı bulmak için ormana giden Sarp, Mert'le karşı karşıya gelir ve aradığı fotoğrafı Mert'in elinde görür, Bu yüzden Yusuf müdürün telefonuna da bakamaz.
İçerde dizisi yeni bölümleriyle Pazartesi günleri akşam saat 20:00'de Show TV ekranlarında...

İçerde dizisinin 3. bölümünde neler oldu? ile ilgili etiketler Show TV İçerde
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.