İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük eşini paylaştı!

İmparator lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses bir süredir kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini evlilikle taçlandıran İkili, Bodrum’da tatil yapıyor.

İbrahim Tatlıses, bir süredir birlikte olduğu kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile Bodrum’da tatil yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde aşka gelen ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettiren Gülçin Karaya Instagram'ı aktif kullanıyor.

“BİZİMKİ GÖNÜL EVLİLİĞİ”

İbo Show'da kendisinden 43 yaş küçük yardımcısı Gülçin Karakaya ile evlendiğini itiraf eden İbrahim Tatlıses, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Tatlıses, programın ardından yaptığı açıklamayla ise olayın perde arkasını anlatmıştı. Tatlıses, "Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği" diyerek sözlerine açıklık getirmişti.

İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük eşini paylaştı!

Yeni paylaşımda bulunan Gülçin Karakaya, bu karesini, 'İbrahim Tatlıses gözüyle' diyerek Instagram hesabının story bölümünden paylaştı.

 

 

İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük eşini paylaştı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.