İbrahim Keloğlan kimdir, kaç yaşında, neden gündemde, tutuklandı mı?

İstanbul'un gündemine bomba gibi düşen olayın baş aktörü olan İbrahim Keloğlan hakkında merak edilenler gün geçtikçe artıyor. 13 Mart günü davası görülen İbrahim Keloğlan sosyal medya platformlarında trend olmuş durumda. Bu bağlamda 'İbrahim Keloğlan kimdir?' veya 'İbrahim Keloğlan neden gündemde?' gibi sorular merak ediliyor. Peki, İbrahim Keloğlan kimdir, kaç yaşında, tutuklandı mı? İşte, İbrahim Keloğlan'ın kimliği, yaşamı, ceza durumu ve eşi hakkında merak edilenler...

İstanbul'un son günlerde sarsıcı bir gelişmeye sahne olan olayın ortaya çıkışında ön planda olan isim, merak uyandırmaya devam ediyor. İbrahim Keloğlan adlı kişinin mahkemesi görülerek gündemde geniş bir yer buldu. Bu olayın üzerine, insanlar "İbrahim Keloğlan kimdir?" veya "İbrahim Keloğlan neden gündemde?" gibi sorular hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, İbrahim Keloğlan kimdir, ne yaptı, neden gündemde? Detaylar haberimizde...

İBRAHİM KELOĞLAN KİMDİR?

İstanbul Başakşehir'de, Eros adlı kedinin acımasızca öldüren İbrahim Keloğlan, mahkemeye çıkarıldı. İfadesinde, "Kendimi kaybettim. Eşim ve ben insanların içine çıkamaz hale geldik" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlgili davada, suçlu olarak yargılanan şahsın duruşması Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor. Hayvanseverlerin yoğun ilgisi nedeniyle mahkeme salonunda izdiham yaşanması üzerine, duruşmanın konferans salonunda gerçekleştirilmesine karar verildi. 

İbrahim Keloğlan kimdir, kaç yaşında, neden gündemde, tutuklandı mı?

İBRAHİM KELOĞLAN NEDEN GÜNDEMDE?

İstanbul'da bir kedinin vahşice dövülmesiyle gündeme gelen İbrahim Keloğlan'ın eylemi, toplumda büyük infiale yol açmıştır. Hakkında verilen hapis cezası, hayvan hakları ve şiddet konularındaki toplumsal duyarlılığın artmasına sebep olmuştur.

Yılbaşı gecesi bir sitenin asansöründe Eros adlı kediyi tekmeleyerek öldüren Keloğlan, önceki mahkeme tarafından 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak bu karar üst mahkeme tarafından bozuldu. Yeniden yargılaması bugün başlayan Keloğlan'a, duruşmaya katılan hayvanseverler büyük ilgi gösterdi.

İBRAHİM KELOĞLAN TUTUKLANDI MI?

İbrahim Keloğlan, mahkemede yaptığı ifadesinde, "Çok pişman oldum. Dağlara gidip kedilere köpeklere mama dağıtıyorum. Psikolojik destek almaya başlayacağım. Olay anından önce cinnet geçirmiştim, eşimle sorunlarımız vardı. Bu yüzden olayı gerçekleştirdim. Ailemiz, eşimiz hedef alınıyor, korkuyoruz. Çok pişmanım. Hakkımda söylenen iftiralara da katılmıyorum" şeklinde savunma yaptı. Sanık avukatı da müvekkilinin ve kendisinin hayvansever olduklarını belirterek savunma yaptı.

İbrahim Keloğlan kimdir, kaç yaşında, neden gündemde, tutuklandı mı? - Resim : 2

İBRAHİM KELOĞLAN'IN EŞİ KİMDİR?

İbrahim Keloğlan'ın eşi Sibel Keloğlan hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

İbrahim Keloğlan kimdir, kaç yaşında, neden gündemde, tutuklandı mı? ile ilgili etiketler kedi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.