İBB'den çalışanlarına 27 bin liralık maaş promosyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışanlar için maaş promosyonları belli oldu. İBB tarafından tüm çalışanlara verilecek maaş promosyonu 27 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına son dakika haberini Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. İBB çalışanlarına tek seferde 27 bin liralık maaş promosyonu ödemesi yapılacağı belirtildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, "Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun."  ifadelerine yer verildi.

İBB'den çalışanlarına 27 bin liralık maaş promosyonu

İBB'den çalışanlarına 27 bin liralık maaş promosyonu ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu maaş promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.