Hilmi Kopanlı Kim? Yalnız Kurt 3. Bölümde Yıldırım Projesi Nedir? Yıldırım Projesinin Anlamı ne?

Yalnız Kurt, 4. Bölümüyle büyük ilgi çekti. Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un yeni bölümünde neler olacak? Davut Bahadır'dan öğrenen Altay, intikam yeminini tutabilecek mi? İşte detaylar..

atv'nin Yeni Dizisi Yalnız Kurt'un yeni bölüm tanıtımına damga vuran isim Hilmi Kopanlı oldu. 15 Temmuz gecesi ortadan kaybolduğu öğrenilen Hilmi Kopanlı'nın çok önemli sırlar taşıdığı vurgulandı. Kumandan'ın sesinden Hilmi Kopanlı'nın 'çok şey bilen bir kişi' olduğu vurgulanırken Sare ise Yavuz Yıldırım'ın projesinin de bu esrarengiz kişide olduğunu söyledi.

Yıldırım Projesi'ni kim buldu? Yıldırım Projesi'nin önemi ne?

Yalnız Kurt yeni bölüm tanıtımında bir kez daha aksiyon ve dövüş sahneleri ön plana yerleşti.

İşte Yalnız Kurt 3. Bölüm öncesi yayınlanan fragmanda öne çıkan detaylar…

Hilmi Kopanlı Kimdir?

Yalnız Kurt'ta yer alana Hilmi Kopanlı'nın geçmişten bugüne Fettah Dahhak için çalıştığı vurgulandı. Nizam, Mira'ya geçmişten bahsederken "Hilmi Abi" ifadesini kullandı. Hilmi Kopanlı'nın Fettah Dahhak'a bağlılık seviyesini belirtti. Geçmişe atıfla verilen sahnedeyse Hilmi Kopanlı'nın Nizam'la olan konuşmasına dahil olan Yavuz'un kardeşi Halit göründü. Dahhak'ın adamı olarak ağabeyini ve arkadaşlarını arkadan vuran Halit'in örgüt içindeki konumu meydana çıktı.

Hilmi Kopanlı Kim? Yalnız Kurt 3. Bölümde Yıldırım Projesi Nedir? Yıldırım Projesinin Anlamı ne? ile ilgili etiketler yalnız kurt hilmi kopanlı yıldırım peojesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.