HES uygulamasında telefon bluetooth kendiliğinden açılıyor sorunu nasıl giderilir?

Koronavirüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasının son güncellenmesinde ‘telefon bluetooth kendiliğinden açılıyor’ sorunu vatandaşlarca aranan kelimelerden birisi oldu. HES telefon bluetooth kendiliğinden açılıyor sorunu nasıl giderilir? İşte detaylar…

Koronavirüs salgınında Sağlık Bakanlığı tarafından mobil cihazlar için türetilen en önemli uygulamalardan birisi olan Hayat Eve Sığar’ın (HES) son güncellenmesin de bazı sıkıntıların olması vatandaşları bu sorunun cevabını aramaya itti.

HES uygulamasına giriş yapıldığı anda bluetoothun kendiliğinden otomatik olarak açılması ve kapatılmak istendiği zamanda birkaç saniye sonunda tekrardan aktif hale geldiği belirlendi. Bu hatanın donanımdan kaynaklandığını düşünen telefon sahiplerinin ise teknik servisleri aramaya başladığı belirtildi.

Akıllı cep telefonlarındaki pil tüketimini önemli oranda artıran bluetooth uygulamasının kapatılamaması kullanıcılar arasında büyük bir sorun olarak görülmekte. Son günlerde yaşanan bu sorunun HES uygulamasından ortaya çıktığı da belirlenmiş oldu.

SORUN HES UYGULAMASINDA

Konum servislerinin kapatılması bu sorunu ortadan kaldırmazken tek çözümün maalesef ki HES uygulamasını telefondan silmek olduğu ifade edildi. Kullanıcılar ise HES uygulamasındaki bluetoothun kendiliğinden açılma sorununun bir an önce yeni bir güncelleme ile ortadan kaldırılmasıni beklemekte.

Kaynak: MedyaAjans

HES uygulamasında telefon bluetooth kendiliğinden açılıyor sorunu nasıl giderilir? ile ilgili etiketler HES Bluetooth
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.