Herkes kim olduğunu merak ediyordu! İnci Taneleri dizisinde rol alan Kubilay Aka, senaryoyu ağzından kaçırdı

İnci Taneleri dizisinde 'Cihan' karakterine hayat veren Kubilay Aka, dizinin galasında öyle bir pot kırdı ki Yılmaz Erdoğan müdahale etmek zorunda kaldı. Kubilay Aka, diziye dahil olan 'Cihan' karakterinin kim olduğunu yanlışlıkla ağzından kaçırdı.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk bölümle gündem oldu. Pavyon sahneleri ve Yılmaz Erdoğan'ın şiir okuduğu sahnelerle çok konuşulan dizinin yeni bölümü merakla beklenirken dizinin galasında ilginç bir olay yaşandı.

CİHAN KARAKTERİNİN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Dizide Cihan karakterine hayat verne Kubilay Aka, İnci Taneleri dizisinin galasında büyük bir pot kırdı. Cihan karakterinin kim olduğunu bilmeyen izleyiciler Kubilay Aka'nın kırdığı potla senaryoyu öğrenmiş oldu. Kubilay Aka'nın Cihan karakterini tanıtırken karakterin kim olduğunu ağzından kaçırmasıyla Yılmaz Erdoğan araya girdi ve Aka'ya müdahale etti.

 Kubilay Aka'nın "Azem'in oğluyum..." dediği duyuldu, böylece Kubilay Aka karakterinin dizide Azem'in oğlu olduğunu ifşa etmiş oldu.

Herkes kim olduğunu merak ediyordu! İnci Taneleri dizisinde rol alan Kubilay Aka, senaryoyu ağzından kaçırdı ile ilgili etiketler Kubilay Aka
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.