Hercai dizi setindeki kavgada Akın Akınözü hakkında şok iddia

Hercai final yaptı ama sette çıkan kavganın detayları ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Pazar akşamında final yaparak ekranlara veda eden Hercai dizisinin son bölümünde sette yaşananlar ve başrol oyuncusu Akın Akınözü’nün yapım koordinatörü ile tartışması sonrasında şikayetçi olduğu iddia edilmişti.

Sette daha öncesinde de sorunlar yaşandığı ancak final bölümünün yetiştirilmesi adına yaşananların alttan alındığı fakat son haftada Akın Akınözü’nün Hercai final dizi setinde geç gelmesi yüzünden tartışma çıkması ve akabinde de seti yarıda bırakarak çekip gittiği ortaya çıktı.

Ancak Akın Akınözü daha sonrasında yaptığı açıklamasında sette yaşanan gecikmenin kendisinden kaynaklanmadığını hatta hakarete uğrayarak karavanı dağıtan kişinin kendisinin olmadığını söyledi.

Hercai dizi setindeki kavgada Akın Akınözü hakkında şok iddia

Ebru Şahin ile başrollerde oynayan Akın Akınözü’nün Hercai dizi setinde yaşanan olay sonrasında Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş’un, olayla ilgili olarak Instagram sayfasından yaptığı duyurudaki çarpıcı iddialar magazin gündeminde ilk sırada yer almıştı.

Akın Akınözü’de açıklamanın hemen sonrasında hakkındaki iddiaları yalanlayarak kendisinin haksız yere suçlandığını belirtip yaşananlarla ilgili olarak adli mercilere şikayette bulunduğunu ifade etmişti. Herkesi şaşkına çeviren bu iddialar sonrasında ortaya çıkan görüntüler ise yeni bir tartışmayı alevlendirmiş oldu.

Zira bu kavga esnasında çekilen görüntülerde Akınözü’nün gerginliği ve sözleri de kameralara yansıdı.

Hercai dizi setindeki kavgada Akın Akınözü hakkında şok iddia - Resim : 2

 

 

Hercai dizi setindeki kavgada Akın Akınözü hakkında şok iddia ile ilgili etiketler Hercai Akın Akınözü Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.