HDP'li vekiller, sabahın ilk saatlerinde AK Parti'li vekili susturmaya çalıştılar

Sosyal medyada çeşitli düzenlemeleri öngören kanun teklifi TBMM'de görüşüldü. Sabah saatlerinde kabul edilen teklif, kanunlaştı. Söz konusu görüşmelerde HDP'li vekiller, TBMM'nin en genç vekili olma unvanına sahip Rümeysa Kadak'ı hedef aldı.

'İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında' kanunda değişiklik yapılmasına dair teklif bu sabah itibarıyla kanunlaştı.

Söz konusu kanun teklifinin değerlendirildiği sırada ise HDP'li vekiller tarafından TBMM'nin en genç vekili Rümeysa Kadak hedef alındı.

Kadak kürsüye çıktığı sırada, HDP sıraları tarafından susturulmaya çalışıldı. Bu eylem sırasında yılmayan Kadak, ses tonunu yükselterek, HDP'lilerin çıkardığı gürültüyü bastırdı.

Söz konusu anları AK Parti'li vekil Ayşe Keşir, sosyal medya hesabından paylaştı. Keşir paylaşımında, ''Sabah 07:01... HDP, Meclis'in en genç ve kadın milletvekilini konuşturmuyor.
Ama Rümeysa Kadak yılmıyor. Kadınları susturamayacaksınız...'' ifadelerini kullandı.

HDP'li vekiller, sabahın ilk saatlerinde AK Parti'li vekili susturmaya çalıştılar - Resim : 2

HDP'YE BİR TEPKİ DE ZENGİN'DEN

Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM'deki görüşmelerde HDP'nin kanun teklifi üzerine tek bir kelime konuşmadan 'kanun' ifadesinin 'yasa' olarak değiştirilmesi önergesi verdiğini açıkladı. Zengin paylaşımında, ''Heyhat... Sabahın bu saatinde HDP Önergesi ‘Kanun’ ifadesinin ‘Yasa’ olarak değiştirilmesi! Ve...Kanun üzerine tek tek kelime konuşma yok!'' ifadelerini kullandı.

HDP'li vekiller, sabahın ilk saatlerinde AK Parti'li vekili susturmaya çalıştılar - Resim : 3

HDP'li vekiller, sabahın ilk saatlerinde AK Parti'li vekili susturmaya çalıştılar ile ilgili etiketler Rümeysa Kadak AK Parti HDP Sosyal Medya Özlem Zengin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.