Hazal Subaşı Kore Uyarlaması Dizi Kasaba Doktoru'nda Deniz Can Aktaş İle Partner Oldu!

Son olarak Çukur dizisinde oynayan oyuncu Hazal Subaşı yeni dizi Kasaba Doktoru'nda rol alacak. TRT 1 ekranlarında kısa bir süre sonra ekrana gelecek olan Kore dizisi Dr. Romantic'ten uyarlanan Kasaba Doktoru'nda Hazal Subaşı'nın partneri ise Deniz Can Aktaş oldu.

Hazal Subaşı sevenlerine müjdeyi verdi. TRT 1'in Arc Yapım imzalı Kore dizisi Dr. Romantic'ten İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın uyarladığı yeni dizisi Kasaba Doktoru'nda Hazal Subaşı Deniz Can Aktaş ile partner oldu.

"Hazal Subaşı Kasaba Doktoru'nda"

Hazal Subaşı'nın yeni dizisi Kasaba Doktoru oldu. Çukur dizisinden bu yana bir projede yer almayan Subaşı, Uzun süredir merakla beklenen dizisi ile Hazal Subaşu bugün twitter'da trend oldu.

Hazal Subaşı Kore Uyarlaması Dizi Kasaba Doktoru'nda Deniz Can Aktaş İle Partner Oldu!

Kasaba Doktoru'nda doktoru canlandıracak olan güzell oyuncu Subaşı'nın partneri ise son dönemin en popüler erkek oyuncularından Deniz Can Aktaş oldu.

Hazal Subaşı Kore Uyarlaması Dizi Kasaba Doktoru'nda Deniz Can Aktaş İle Partner Oldu! - Resim : 2

 

Kasa Doktoru Uyarlama mı?

TRT 1'in yeni dizisi Kasaba Doktoru uyarlama mı sorusu da merak konusu oldu. Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Ozan Akbaba, Hazal Subaşı'nın yer aldığı Kasaba Doktoru dizisi Kore dizisi Dr. Romantic'ten uyarlanmıştır.

 

 

Hazal Subaşı Kore Uyarlaması Dizi Kasaba Doktoru'nda Deniz Can Aktaş İle Partner Oldu! ile ilgili etiketler Hazal Subaşı kasaba doktoru Deniz Can Aktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.